Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

20 COMENTARII

 1. Ce intereanta emisiune! Multumesc! Pacat ca la maxim 5 minute intrau reclame, parca nu s-a mai intamplat niciodata asta pana acum. Pur si simplu m-am asezat langa calculator sa le opresc. :))

 2. În urmă cu mulți ani, într-o stare de conștiință modificată, am știut că-i pot cere lui Dumnezeu orice și că îmi va da. I-am cerut „ măcar puțin din lumina și înțelepciunea lui ”. Răspunsul m-a năucit: „Fata mea, eu ți-am dat de la început lumina și înțelepciunea mea, dar tu nu le folosești.”
  Mi-a fost rușine.
  Cerem mereu informații, cunoaștere, iubire… cerem și tezaurizăm; și încă mai vrem, dar nu le folosim.
  Sunt mai bine de douăzeci de ani de atunci. Iar eu încă sondez în interior după lumină și înțelepciune. Și e minunat. Acolo sunt răspunsurile. Toate. De la ce mănânc azi, la probleme de sănătate. De la căutarea unui obiect pierdut, până la răspunsuri existențiale. Poate că răspunsul vine din afară (o imagine, cuvintele unui cântec, o întâmplare, etc) însă întrebarea trebuie pusă corect; către interior.
  Vă mulțumesc pentru tot ce faceți.

 3. Evolutia unui suflet nu se poate realiza decat in lumea fizica ,corpul fizic este cea mai sofisticata masinarie pe care a creat o aceasta inteligenta sublima numita dumnezeu,iar aceasta masinarie are cele 5 simturi iar evolutia vine prin experientele date de aceste simturi.Evolutia nu este posibila acolo unde este perfectiune,fericire pt ca este evident ca nu exista motivatia si circumstantele favorabile pt asta.Fierul pana nu este trecut prin foc nu poate fi modelat ,nu i asa?la fel se intampla si cu fiinta umana,ea tb sa experimenteze absolut toate situatiile pt a i se da posibilitatea sa aleaga iar alegerea presupune suferinta,sacrificiu,determinare ,lupta…,,cerul se ia cu asalt si numai cei curajosi reusesc,, spune VM Samael Aun Weor in cartile sale.Ceea ce moare este corpul nostru fizic,aceasta haina apartine acestei lumi ,noi lasam aceasta haina si ne intoarcem acasa,sunt atat de multe exemple in acest sens tb doar sa le acceptam !!!Am fost invatati sa credem doar in ceea ce pipaim,mirosim,cantarim dar daca suntem sinceri si atenti folosim in viata noastra lucruri care nu putem nici sa le vedem,cantarim,vedem:aerul pe care il respiram,curentul electric,undele radio…le a vazut cineva?! este necesar sa fim deschisi altfel informatia nu va ajunge la noi niciodata,este ca si cum am merge la o casa care are 10 lacate pe usa,pai mai este cazul sa batem la acea usa???

 4. ,,Nosso Lar” prezintă o lume fascinantă. Da, merită vizionat. Îți schimbă total percepția asupra vieții.Nu te vei mai teme de moarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here