Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

10 COMENTARII

  1. Buna ziua , va rog daca vreti sa mi raspundeti ,, LUMEA ASTRALA ESTE LOCUL UNDE SE DUC CEI MAI MULTI DINTRE NOI ” intrebarea mea este ,,, nu ne ducem toti ???? Va multumesc si astept poate puteti sa mi raspundeti …

  2. din pacate nu putem descarca si asculta ulterior ,in tranvai autobuz etc.personal imi plac emisiunile domniilor voastre dar nu dispun de foarte mult timp,va multumesc

    • Bună ziua,abia aștept să cumpăr cartea !E foarte adevărat si cred tot ce se spune ,suntem formați din energie !!Mulțumim frumos ptr tot !

  3. „min 40:40…este un exercitiu must have pe care trebuie sa-l faceti”…

    WOW! Cum v-ati mai englezit cu totii! Scutiti-ne, va rog, de engleza asta de balta, mai bine ati invata sa vorbiti corect limba romana. Apreciez informatiile, pacat ca nu sunt intotdeauna transmise in mod corespunzator. Nu e o critica, nici o judecata, doar o constatare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here