1. Întotdeauna gândește pozitiv. De fiecare dată când un gând negativ îți vine în cap, înlocuiește-l cu altul! Pentru asta, e nevoie de multă disciplină mentală. Nu o primești peste noapte; exact ca un „sportiv”, antrenează-te din greu.

2. Nu te teme de nimic și de nimeni. Frica este una dintre cele mai mari cauze ale agitației noastre interioare. Ai încredere în tine. Să simți frică înseamnă să crezi că ceilalți sunt puternici. nu da putere altora.

3. Nu te plânge. Când te plângi, ca un magnet, atragi toată încărcătura negativă a propriilor cuvinte către tine. Majoritatea lucrurilor care merg prost încep să se materializeze atunci când regretăm.

4. Taie cuvântul „vinovăție” din dicționarul tău. Nu va permiteti acest sentiment, pentru ca atunci cand ne pedepsim, ne deschidem spatele la vibratii negative, care vibreaza cu melancolia noastra. Ignoră-i.

5. Nu lăsa interferențele din afară să-ți perturbe viața de zi cu zi. Scapă de bârfe, comentarii urâte și oameni depresivi. Acest lucru este contagios. Fii de ajutor celor buni. Urmăriți oameni pozitivi și spirit înalt.

6. Nu te plictisi ușor și să nu-ți pese de lucrurile mărunte. Când ne enervăm, ne otrăvim corpul și mintea. Încearcă să trăiești cu seninătate și când îți vine să explodezi, numără până la zece.

7. Trăiește prezentul. Anxioșii trăiesc în viitor. Cel răutăcios trăiește în trecut. Bucură-te de aici și acum. Nimic nu se repetă, totul trece. Fă-ți ziua să merite. Nu pierde timpul cu mofturi si griji, ca ele aduc doar boli. “