Voiceover Artist:
Instagram Doza:

*********
Urmărește-ne și celelalte proiecte!
Doza De Cultura Generala:
Doza De Spatiu:
Doza De Travel:

Dacă vrei să mă ajuţi:
Support me on Patreon:
Paypal:

Facebook Comments

28 COMENTARII

  1. Aoleooo…. Feodor al III-lea a murit in 1982? Am si eu o intrebare cat a trait asta? Mai mult decat trăiește rechinul de Groenlanda? Se spune ca vietatea aia trăiește pana la 300 de ani… O fi avut sange si ADN de rechin de Groenlanda?

  2. Doamne Mulțumesc mulțumesc mulțumesc mult din suflet că ai făcut ce âmi place voi faceți episoade foarte în tresante să nu vă lăsați ce vaceeți voii încă o dată mulțumesc. 🤗🤗🤗

  3. Mai Feodor 3 asta a trait cam mult daca a murit in 1982 . Sincer acum . Sau ai gresit datele ca el a trait intre 1661 – 1682 .

  4. Sa inteleg ca esti in solda propagandistica cit e diurna. Rusia a fost o ciuma pentru toate statele din jurul ei o boala spre subdezvoltare si o perpetuare a oligarhiei spre nenorocirea omului de rind

  5. Interesant, fără îndoială și bine structurat. ÎNCEPUTUL ÎNSĂ ESTE DE COMENTAT SERIOS: COMUNISMUL NU A APĂRUT ÎN RUSIA! MARX ȘI ENGELS NU S-AU NĂSCUT LA MOSCOVA, IAR LENIN A FOST INSTRUIT ÎN GERMANIA, VENIND ÎNAPOI ÎN RUSIA CU CELEBRUL TREN DE PLUMB! În rest doar de bine.
    Mulțumim!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here