În acest video o să dezbat pe scurt despre Legea Atracției…care devine tot mai cunoscută.

Există această Lege universală care afirmă că două energii opuse nu pot împărtăși același câmp, deci există ceva adânc în noi, care poate atrage sau poate respinge situații, evenimente, oameni.

Anumite persoane parcă sunt urmărite de ghinion, dar ghinionul este legat de sitemul nostru de credințe. Căci ceea ce crezi aceea vei și atrage. Credința ta reprezintă programul care creează realitatea ta.

Ca să utilizăm cu succes Legea atracției trebuie să privim la sistemele noastre de credință, trebuie să renunțăm la orice nu ne mai slujește.

Întreabă-te: „sistemul meu de credințe, adică ceea ce eu cred… mă ajută să îmi îndeplinesc visul sau doar îmi irosește energia prin îngrijorări fără sens? Căci felul cum gândești influențează modul în care tu simți și prin această schimbare este ceea ce tu vei deveni.

Un alt aspect foarte important din Legea atracției indică această învățătură: „nu este bine doar să te gândești la ceea ce vrei….mai trebuie să pui și mușchii în acțiune, căci distanța dintre tine și visele tale este acoperită de acțiune.”.

Nu există magie doar cu excepția faptului că va trebui să te trezeși în fiecare dimineață, să planifici, să structurezi planul și să treci la acțiune.

Legea atracției spune că va trebui să renunți la orice te împiedică să avansezi, trebuie să renunți la orice te împiedică să evoluezi. Căci îndoiala de sine este creată prin gândurile noastre, neîncrederea este creată prin sistemul nostru de credințe.

Și cu atât mai mult trebuie să ne adresăm întrebarea: „sunt oare demn să primesc ceea ce vreau de la această Viață?”. Pentru că în adâncul sufletului mulți dintre oameni nu se simt demni să trăiască o viață bună și frumoasă.

Pentru foarte mulți oameni credința lor despre viață este că…viața per-ansamblu este suferință. Nu mai spun despre prosperitate, căci foarte mulți oameni cred că banii sunt negativi…știți că există acea expresie: „banii sunt ochiul dracului!”.

Când ai credințe negative despre bani, despre bunăstare, tu vei trăi consecințele, pentru că banii sunt doar energie așa că doar prin schimbarea atitudinii tale față de bani și viața ta se va tranforma uimitor.

Pentru că odată ce știi adânc în forul tău interior că meriți viața pe care ți-o dorești, atunci frecvența ta, vibrația ta și acțiunile tale, te vor conduce concret către viața pe care ți-o dorești.

Legea atracției spune că niciodată, dar niciodată să nu te concentrezi pe ce nu dorești. Învață să te concentrezi pe ceea ce dorești și astfel vei putea trece la nivelul următor.

Nikola Tesla a spus că „dacă vrei să înțelegi Universul gândește-te la energie, frecvență și vibrație. Creierul meu este un receptor. În Univers există o bază de unde se pot obține cunoștințe, putere și inspirație.”.

Trebuie să încetezi să te mai simți precum o victimă controlată doar de lumea exterioară. Secretul din Legea atracției te învață că tu poți controla lumea ta interioară…adică gândurile tale, modul cum gândești, sistemul tău de credințe…de care am vorbit deja.

Mulți oamenii au trecut prin foarte multă suferință și prin greutăți dar nu au lăsat ca aceste încercări să definească cine sunt ei cu adevărat căci au putut să se ridice din oricare situație…asta datorită sistemului lor de credințe.

De asemenea Legea atracției subliniază să fii foarte atent la cuvintele pe care le folosești căci cuvintele se pot materializa. Cuvintele pot crea comenzi negative sau pozitive care vor conduce la acțiuni negative sau benefice ție.

Legea atracției subliniază că trebuie să te eliberezi de frecvențele negative, gen frică și va trebui să lași dragostea să te ghideaze.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here