În video-ul de astăzi vom discuta despre șase alimente alcaline pe care trebuie să le avem în dieta noastră zilnică pentru ca sănătatea noastră să fie optimă.

Îți voi arăta cum îți poți îmbunătăți viața schimbându-ți dieta cu aceste 6 alimente alcaline.

Dacă ai suficientă răbdare, te invit să urmărești tot video-ul pentru că vei afla lucruri interesante.

Sunt aici pentru a împărtăși cu tine informații despre cele șase alimente alcaline pe care ar trebuie să le incluzi în dieta ta zilnică.Trebuie să eliminați toate alimentele acide pe care le consumați dacă vreți să aveți o sănătate bună pentru că adesea, îmbolnăvirea organismului începe cu o acumulare excesivă de mucus.

Îmbolnăvirea începe în intestinul nostru subțire. Asigurați-vă în fiecare zi că dimineața la trezire să beți pe stomacul gol un pahar de apă… căci acest lucru vă va ajuta să vă păstrați corpul alcalin.

La fiecare 35 de zile corpul tău produce celule noi din alimentele pe care le consumi…literalmente ești ceea ce mănânci! Asigură-te că privești sănătatea în mod serios.

Care este primul aliment alcalin pe care trebuie să îl consumi în dieta ta dieta ta zilnică: ceea ce mi-a schimbat întreaga viață este planta kale. Ei bine, kale este plin de antioxidanți…este un antiviral, antibacterian, antiinflamator, este de asemenea, plin de vitamina K, care este bun pentru coagularea sângelui nostru, de asemenea, conține vitamina c. Este o plantă excelentă pentru întărirea oaselor, conține vitamina b și omega-3. Tot ce ai nevoie se află în acest superaliment puternic. Kale este, de asemenea, o completă sursă de proteine, așa că asigurați-vă că mâncați mai mult kale în fiecare zi și asta vă va schimba viața pentru întotdeauna.

Castravetele reprezintă al doilea aliment alcalin pe care ar trebui să îl ai în dieta ta zilnică. Castravetele este plin de electroliți, reprezintă o hidratare naturală, bogat în vitamina k, foarte bun pentru sănătatea noastră cardiovasculară și previne diabetul.

Acum care este al treilea aliment alcalin pe care ar trebuie să îl ai în dieta ta alkalină zilnică și care mi-a transformat întreaga mea viață: Nucile…și știți bine că nucile au forma unui creier și de aceea este bun pentru creierul tău. Literalmente nucile sunt pline de acizi grași omega-3 care joacă un rol major în reducerea stresului oxidativ din creierul nostru, dar și la îmbunătățirea semnalului cerebral. Vei deveni mai sănătos cu o dietă zilnică care include nucile. De asemenea, conține toate vitaminele esențiale și mineralele de care aveți nevoie, conțin grăsimi sănătoase benefice pentru sănătate. Nucile sunt excelente pentru sistemul nostru digestiv așa că nu uitați să adăugați câteva nuci în dieta dvs. zilnică.

Al patrulea aliment alcalin pe care trebuie să îl încorporezi în dieta ta zilnică îl reprezintă avocado. Avocado este plin de vitamine, minerale, conține tot ce avem nevoie pentru funcționarea unei inimi sănătoas
e, grăsimi monosaturate care ajută la scăderea colesterolului. Plin de vitamina e, de asemenea, plin de luteină ceea ce este fantastic pentru că asta ajută la prevenirea degenerescenței maculare…deci dacă mănânci mai mult avocado corpul tău va beneficia din plin.

Acum să vorbim despre al cincilea aliment alcalin pe care ar trebui să îl ai în dieta ta zilnică. Acesta este pepenele. Pepenii sunt plini de electroliți, sunt bogați în vitamina c, bogați în vitamina a, în licopen, plin de antioxidanți…așa că nu uita să incluzi în dieta ta alkalină și pepenele.

Al șaselea aliment alcalin pe care ar trebuie să îl ai în dieta ta zilnică îl reprezintă fructul de lime. Rudă cu lămâia şi portocala, fructul de lime reprezintă o combinaţie aromată a acestora. Prea puţin folosite, fructele de lime sunt foarte sănătoase şi pline de beneficii. Cu toate că acest fruct seamănă foarte mult cu lămâia, este mult diferit de aceasta, prin gust şi aromă. În plus are un conţinut de acid citric mai scăzut în comparaţie cu lămâia.

1. Fructul de lime are foarte puţine calorii.

2. Suţine digestia. Fructele de lime conţin multă flavanină, o enzimă naturală care stimulează secreţia de bilă, acizii şi sucurile digestive. Acest lucru ajută la buna funcţionare a tubului digestiv. Consumă lime dacă ai probleme cu tranzitul intestinal. Un fruct la două zile va regla şi va rezolva această problemă. În plus fructul calmează stomacul iritat, combate greaţa şi diareea.

3. Este foarte bogat în vitamine. Foarte bogat în vitamina C. Într-un fruct sunt cel puţin 50 mg de vitamina C, adică 75% din doză zilnică recomandată. Sunt ideale pentru a fi consumate în perioada de sarcină, dar şi de către femeile care alăptează.

4. Fructul de lime este bogat în minerale. Pe lângă vitamine, au multe minerale, toate în doze mai mult decât importante. Au un conţinut ridicat de potasiu, un fruct având 490 mg de potasiu. În plus conţine doze importante de cupru, calciu, fier şi fosfor.

5. Leac natural. Fructul de lime stimulează sistemul imunitar, susţine tranzitul intestinal, curăţă ficatul şi face pielea să strălucească. Fructul are proprietăţi antivirale şi antiseptice şi stimulează funcţia hepatică şi reduce problemele gastrointestinale.

În continuare vă invit să vă abonați la canalul meu Youtube și să lăsați un comentariu sub acest video.

Nu uitați să includeți aceste șase alimente alcaline în dieta dvs. zilnică pentru ca sănătatea să devină optimă. Vă iubesc și vă doresc o zi plină…plină de sănătate!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here