222

De ce dorești să obții atât de mult visul tău? De ce ești dispus să faci tot ce este necesar pentru atingerea scopului propus? De ce ești dispus să SACRIFICI și să LUPȚI pentru acel vis? Nu pentru bani, te asigur! Este pentru că îți dorești LIBERTATEA.

Opusul libertății este SCLAVIA. Să fii sclav al propriilor tale gânduri negative. A fi sclav al așteptărilor și opiniilor celorlalți. Să fii sclav al limitărilor. De ce ești pregătit să riști totul pentru acel vis pe care nimeni nu îl poate vedea decât tu? De ce ai prefera să muncești 80 de ore pe săptămână pentru propriul tău vis? Pentru că tu visezi la LIBERTATE!

LIBERTATE. Adevărata libertate este libertatea ALEGERII. Libertatea de a fi tu însuți in ciuda opiniilor celorlalți. Libertatea minții. Libertatea de a te elibera de gândurile negative.

Dacă dorești libertate, va trebui să o CÂȘTIGI!

Muncește până poți spune: trăiesc viața în condițiile alese doar de mine!

Dacă dorești LIBERTATE, va exista un element al RISCULUI. Va trebui să treci prin SACRIFICII. Va trebui să MUNCEȘTI mai mult, ore în plus, PERSISTENȚĂ și foarte important este să te auto-dezvolți!

Dacă nu ÎNCEPI NICIODATĂ, nu vei putea niciodată să îți câștigi libertatea. Dacă vrei într-adevăr … va trebui să devii altcineva. Altcineva MULT MAI BUN, MAI PERFORMANT, MAI PROFUND, MAI ÎNȚELEPT!

Știi cel mai mare lucru pe care îl poți cumpăra cu banii: cumperi LIBERTATEA ta. Știu că unii or să spună că nu poți cumpăra sănătatea cu bani. Într-adevăr, însă eu abordez subiectul din perspectiva LIBERTĂȚII indidulale. Știi că cel mai mare lucru pe care auto-dezvoltarea o va face pentru tine este aceasta: îți oferă LIBERTATE. Cu cât te dezvolți mai mult, cu atât mai multe alegeri ai în viață.

Cu cât înveți mai multe, cu atât te dezvolți mai mult. Cu cât dezvolți mai multe abilități, cu atât este mai mare libertatea ta.

Îți voi spune la cine nu va ajunge niciodată libertatea: Libertatea nu va veni niciodată la cei care au renunțat. Niciodată la cei cei care aleg calea ușoară.
Niciodată la cei care nu au disciplină de sine.
Niciodată la cei care caută doar zona de confort.
Niciodată la cei care caută tot timpul siguranța, pentru că uneori este necesar și riscul.

REZULTATELE tale în viață sunt determinate de TINE. De MUNCA TA. CREDINȚA TA. SACRIFICAREA TA. DISCIPLINA TA. TU ești singurul responsabil.

Niciunul dintre voi nu vrea succesul numai pentru bani. Banii sunt doar hârtii. Succesul în ceea ce întreprinzi îți va conferi însă LIBERTATEA!

Majoritatea oamenilor consideră că pariul sigur în viață îl reprezintă un loc de muncă confortabil. Vei primi beneficii, primești concedii ,dar făcând asta îți sacrifici LIBERTATEA.

Când aplici de fapt ceea ce înveți și continui să înveți și să crești…și continui să mergi înainte cu pași minusculi, refuzând să renunți de-a lungul acelei călătorii, în cele din urmă vei câștiga. Până la urmă vei ajunge într-un loc unde TU DECIZI ce dorești să faci în fiecare zi.

Unde începe Libertate ta?

LIBERTATEA începe acolo unde niciun un șef nu o să-ți spună la ce oră să începi. Când să iei pauze sau când să ai concediu. Nimeni care să decidă pentru tine ce beneficii poți obține sau să nu obții.

Când obții LIBERTATEA nu te vei opri însă acolo! Oamenii de succes nu se opresc. Dacă devin liberi din punct de vedere financiar … continuă … pentru că au acea PASIUNE.

Și aceasta este diferența … majoritatea oamenilor consideră că au libertate, deoarece muncind orele din program și primesc vacanțe … în timp ce antreprenorii lucrează ore lungi fără vacanță.

Nu știu despre tine, dar refuz să-mi petrec jumătate din viață făcând ceva ce urăsc! Aleg LIBERTATEA!

Dacă dorești această libertate și nu ești încă acolo și nu știi cum să ajungi acolo… iată SFATUL meu: Nu te opri niciodată. Nu înceta niciodată să înveți … și nu înceta niciodată să aplici ceea ce înveți!

Trebuie să te forțezi să te îmbunătățești în fiecare zi … sunt acele mici îmbunătățiri … făcute de un milion de ori … îmbunătățiri care par nesemnificative, dar dacă sunt adăugate zilnic, peste ani…ÎȚI PROMIT, va apare și LIBERTATEA ta!

FĂRĂ ACȚIUNE, visurile tale vor rămâne vise și se vor estompa în nimic.

Am citit cândva un citat superb: „Există două feluri de a visa…O visare care este susținută de acțiune… și visarea care se estompează și se topește în nimic.”

Singurul mod în care visurile tale au șansa de a deveni REALITATEA TA este prin ACȚIUNE. Acțiune consecventă. Acțiune intenționată. Acțiuni întreprinse în fiecare zi cu focalizarea unei raze laser.

Acesta este biletul tău către LIBERTATE. Prețul pe care îl veți plăti pentru acel bilet nu va fi ieftin. NU va fi UȘOR. Dar dacă sunteți dispus să plătiți acest preț … viitorul dvs. va fi mai ușor.

Cu cât crești mai mult … cu atât vei avea mai multă libertate. Cu cât înveți mai mult … și APLICAȚI învățarea … cu atât vei avea mai multă LIBERTATE. Cu cât mai multă DISCIPLINĂ ai … cu atât vei avea mai multă LIBERTATE. Cu cât ești mai dispus să muncești intenționat ACUM … cu atât mai multă libertate vei avea în VIITOR.

Va trebui să te auto-educi, să-ți sacrifici timpul și să dedici totul pentru asta … și te asigur CĂ VA MERITA!

Citește și alt articol interesant AICI: 10 Motive Care Indică Faptul Că Nu Vei Fi Bogat Niciodată

Comments are closed.