Voi faceti fata cu brio numeroaselor provocari pe care le vi le-aţi asumat in aceasta viaţa. Aceasta viata umana nu este o plimbare in parc pentru aceia dintre voi care ati decis la nivel de suflet ca va veti trezi spiritual cu mult inainte de momentul Schimbarii.

Doar trecand prin nenumarate dificultati si facand fata multor provocari ati putut evolua, ati putut integra toate aspectele voastre, astfel incat acum sa-i puteti ajuta pe cei care se confrunta cu incercari similare.

Sa spunem lucrurilor pe nume: cei care au ales sa ramana adormiti din punct de vedere spiritual in aceasta viata vor trece prin multe dificultati, o sa le fie greu.

Daca esti treaz din punct de vedere spiritual, asta nu inseamna ca esti superior altuia; inseamna doar ca ai ales sa joci acest rol in aceasta viata si sa ii asisti/ ajuti pe cei din jur, in loc sa “dormi” si sa fii printre cei care vor primi asistenta/ sustinere din partea celor treji, in momentele in care energiile foarte puternice vor ajunge pe Pamant si Schimbarea va deveni o realitate. Sursa: Daniel Scranton

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here