După 5 ani de căsătorie, soțul i-a mărturisit Ritei că s-a îndrăgostit de altcineva. Nici măcar cei doi copii gemeni de 3 ani nu l-au putut opri pe Casanova să plece din familie. În aer a atârnat o conversație greoaie despre divorț.

Rita a fost de acord cu divorțul și, la rândul ei, a început conversația despre pensia alimentară. Când soțul ei și-a dat seama ce însemna asta de fapt, s-a uitat surprins la soția sa și clipi din ochi.

Rita, fără scandal, i-a explicat că pentru bunăstarea copiilor e corect să-i lase în apartamentul soțului ei, în grădinița unde deja s-au adaptat și să nu plece cu 2 copii mici într-un oraș străin, prin locuințe închiriate. Că ea, din partea ei este gata să suporte cheltuielile financiare pentru copii și să-și ajute fostul soț cu bani. Că vara își așteaptă copiii în vacanță la țară și promite să sune și să vină la ei în week-end. Însă restul – le faci tu. În cele din urmă, tu ai creat situația de divorț.

În ciuda protestelor, Rita și-a făcut valiza și a plecat acasă, lăsându-și soțul în șoc și cu necesitatea de a căuta urgent o dădacă. Amanta s-a întristat și, deși încă se reține așteptând rezultatul situației, se pare că nu este gata să trăiască împreună cu un tată cu copii. Fericirea fragilă a unui bărbat liber a fost pusă în pericol. Dar nu e vorba despre el acum.

Da, bărbatul a fost pedepsit, el este forțat să caute urgent o dădacă, să gătească micul dejun și să învețe să împletească codițe. Dar, în general, societatea îl compătimește, recunoscând-o pe Rita drept o mamă rea, care și-a abandonat copiii.

“Ce vor face ei acolo cu o femeie străină?” – o întreabă furioși cunoscuții pe Rita.

Pe de altă parte, în țară trăiesc milioane de copii care au rămas cu mamele lor. Și pe tații lor societatea nu-i întreabă nimic. Cum priviți situația când copiii nu rămân cu mama, ci cu tatăl lor? Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here