@leoburtisanoficial

▶️ ACADEMIA WeLoveBooks : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI LA BURSA : ➡️ ⬅️

Numele meu e Razvan Militaru si din 2013 sunt pasionat de dezvoltare personala, financiara si filozofie. Am citit peste 300 de carti, sunt investitor activ la bursa si am afaceri din pasiunea mea (una e chiar WeLoveBooks). Cu acest proiect incerc sa va invat si pe voi sa deveniti cea mai buna versiunea a voastra. Succes!

▶️INSTAGRAM : @razvanchiarel
▶️FACEBOOK : WeLoveBooks

#welovebooks #dezvoltarepersonala #educatiefinanciara

37 COMENTARII

 1. Foarte bun. Super video, ca intotdeauna.
  Chiar am invatat multe de la tine. Multumesc. Sper sa continui tot asa. Numai bine.

 2. Salut, daca ai nevoie de un antrenor wellness te pot ajuta cu drag! ma poti gasi pe facebook Sergiu Pintea am o poza in costum albastru si sunt din Suceava. Succes

 3. Salut,
  Sunt idei bune, dar necesita aplicare. Legat de consultanta fitness si nutritie, daca un antrenor reuseste sa motiveze, sa isi educe elevii atat pe partea cu sculptarea trupului dorit, dar si un regim alimentar corect ar avea de castigat destul de bine.
  Pe de alta parte, mai sunt si alte servicii care se pot dovedi a fi profotabile, cum ar fi: service mobil(atelier auto mobil cu tot echipamentul, ideea este mai dezvoltata in alta tari, poate si din cauza legislatiei noastre), aranjamente petreceri(mjzica, decor, locatie, asemenea ideii promovate de tine, afacerea funerara, dar pentru petreceri, ocazii speciale in general),.
  Totodata, observ ca modelele de afaceri precum vlog, blog, site, magazin online, streamer, sau altele asemenea prin amploare si la noi, fata de afara(ceea ce e bine), dar ca idee pe acest subiect, un canal de informare pentru siguranta online, precum si o consultanta disponibila in regim de suport, pentru copii si batrani in special arconstitui ceva aproape unic, in ciuda nenumaratelor campanii aparente de informare a populatiei pe tema aceasta. Inchirierea bicicletelor, a telefoanelor(ceva unic mai ales la noi in tara), a masinilor, si a altor bunuri este, de asemenea, o idee de pornire. Producerea de lucruri handmade, adica sapun, parfum, diferite uleiuri, amestecuri pentru corp, fata, par, barba, diferite creme, bratari cu model ales pe baza dorintei clientului, este tot o afacere.
  Cu toate aceste idei, comertul va ramane, din pacate, una dintre cele mai profitabile afaceri in Romania, alaturi de producerea de bunuri, servicii de livrari, de catering, taxi, microbuze, etc.
  Apreciez munca ta de informare si impartasire a unei gandiri optimiste, pozitive, tara asta are nevoie de oameni ca tine. Succes in continuare.

 4. Imi place afacerea 2. Cea cu produse handmade. Ma atrage partea de creativitate.
  Foarte mult, in ultima perioada, s-a extins afacerea de tip MLM. Persoanele au posibilitatea sa lucreze de acasa si se castiga foarte bine.
  Felicitari ptr ceea ce faci!

 5. Eu vreau sa fiu un beatboxer care lucrează cu looperul (mașina de înregistrat sunete pt Beatbox ) pt ca in România nu sunt . Cam asta as vrea eu sa fac puțin mai încolo ✌🏻

 6. Ideea mea: Sa vand produse de panificatie. Unde locuiesc eu dimineata se umple de oamni la patiseri pt ca ei cumpara paine sau gogosi care nu costa 1leu 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here