Urmareste-ma si pe Canalul Secundar –
si pe FACEBOOK –
si pe INSTAGRAM –
Website Magician –
Bogat? Fa o donatie! –
———————————————————————————————
———————————————————————————————

.

———————————————————————————————
———————————————————————————————

iti urez o zi excelenta

Facebook Comments

56 COMENTARII

  • Sandu Cotovici: „și ai văzut tu unul cu ochii tăi(simțurile tale)!?” așa întreabă un conspiraționist… 😋Ai că deja le știm toți întrebările, care de cele mai multe ori sunt copilărești! 😀

  • @Mihaela Albert Gravitația îl susține de milioane de ani, nu accelerează sau virează brusc cam tot de atât timp dacă crezi că ar trebui să simțim ceva, dar dacă este plat!? Pe ce stă vreau și eu vreau un răspuns logic, nu elefanți verzi care îl susțin și când îi amorțește un picior la unul din ei se produce un seism!? 😂 Și miile de ore de filmări din spațiu, fotografi, făcute de mai multe agenții spațiale!? Chiar nici una să nu fie ne editată, chiar așa!?

  • @Tiberiu Florin, pai, aceasta gravitatie produce miscari seismice, din cauza campului magnetic si ar trebui sa simta tot globul cand e cutremur, nu doar diferite teritorii! ☝️ Daca e plat, pe ce sta? 😂 Nu stiu, nici aici nu ai o explicatie logica.. 😂 Ca, astia care sustin Pamantul plat, nu spun si pe ce sta.. 😂 Religia spune ca sta pe patru stalpi! :)) 😂

  • @Mihaela Albert 1.păi religia nu o poți amesteca cu știința, pt. că nu scrie în nici o religie cum funcționează internetul de exemplu…. așa că de unde să cunoască ei pe atunci poziționarea noastră în spațiu!? (logic, nu!.), tot ce știm acum sunt descoperirii recente față de religie.
   Și 2 seismele se simt pe tot globul, doar că scad în putere pe distanțe mari și sunt detectate inclusiv pe partea cealaltă a globului pământesc cu aparatură foarte fină.

  • @Ionut Ionut ai câștigat argumentul. Matei e ceva copil de popă extremist. „Bine cum zici tu” ăsta e Cletus

  • @Matei, de ce – platesti-, daca Pamantul nu e plat? 😂 De ce nu ai cutremur pe tot globul atunci, cand se intampla acest fenomen? 😂 Hai sa te vad acum.. Vino cu argumente.! ☝️ . Astept.. 😂

  • @Mihaela Albert pământul fiind rotund, e imposibil sa se producă cutremur peste tot, e logic. Plăcile tectonice se mișcă in locul in care e vibrația mai mare. Plus ca eu nu sunt expert, sunt un puști cu picioarele pe pământ. Dar totuși, sunt niste lucruri elementare logice

 1. ia , fii atent ☝️…joac-o p’asta:
  Dacă pământul e rotund, lumea de ce vorbește pe la colțuri?🤔🙄😎
  😂😂

 2. Pe 5-6 octombrie, in Cluj, va avea loc prima presa internațională a pământului plat din România.
  Mai are rost sa zic ceva?

 3. Daca in anul 2018 iti trebuie dovezi ca Pamantul nu este plat… zic, te du! 🙂 Ce ar fi misto ar fi sa crezi ca toate corpurile ceresti masive sunt sferice, mai putin Pamantul! Tre’ sa fii diliu cu diploma! :))

 4. I like your Bucharest accent!!
  Aici avem una sau doua poante…
  Platistii spun: ‘We go Worldwide’
  Globalisti spun: ‘We go ‘Global’
  Just a joke from US man!

  • @Fleara Cosmin fizic nu se poate săpa până dincolo, adică de-a lungul diametrului Pământului.
   Și chiar dacă ai face-o, ce ai realiza în afară de apariția ta pe scoarța Pământului, în cu totul alt loc și nu ai cum cădea deoarece intervine gravitația care nu îți dă voi să te desprinzi de Pământ.

  • @amilliarde卐 fiecare are zeci de întrebări care te pot pune pe o pistă bună sau falsă.
   Știi în matematică, dacă îmi aduc bine aminte, există întrebări reale, după care trebuie să rezolvi problema și îți dă un rezultat corect, plauzibil,; și întrebări false, care indiferent ce soluții ai căuta și prin orice metode ai vrea să rezolvi problema nu se poate, logic, ajunge la nici un rezultat….
   Așa și cu întrebarea individului… A pus o întrebare de dragul de a scrie ceva și cine a căzut în plasă (eu) i-a răspuns…. Se întâmplă și la case mai mari…
   Ai fost pe fază, probabil mai odihnit… Eu m-am gândit că e vreun copil și mi-am spus : hai să ii scriu, dar… Nu îmi pare rău pentru că poate m-ar fi întrebat de ce nu ii dau răspuns la întrebarea lui.
   Pe curând cu bucurie și noi videoclipuri.

  • @IQ Man :)) 😂 adica? Cum sa ajungi la suprafata si pe cealalta parte, unde mai pui? 😂 Asta, doar daca este Plat! ☝️ :)) 😂

 5. Am căutat și eu că net dovezi că pământul e plat și am găsit asta: 😂😂😂
  Platiștii: Noi avem membri a comunității noastre pe tot înconjurul globului !!!

  Serios ?? Pe tot ÎNCONJURUL GLOBULUI ?!?
  😂😂😂🤣🤣🤣

 6. Si daca ar fi plat, ce se afla sub el? Si de ce nu poti calatorii cu avionul din SUA pana in Japonia, fara sa traversezi oceanele si întreaga Europă și continentul Asia? De ce nu treversează Oceanul Pacific direct?

 7. O fi planeta sferica ! dar nu avem noi creier sa o percepem , poate fi o sfera dar mult mai mare ,noi stim undeva la 5 % , si apropo anunta ma cand se vand bilete de avion pt traversarea polului Sud , sunt primul care merg :)) nu ma lua ti in serios ! :)) vreau sa ma asigur ca e pazit bine Polul Sud ,, pt ca vb ai sunt multi dusmani acolo cu atatea baze militare ! pinguini ursi polari foci etc ,, poate fac o armata si ne cotropesc intr-o zi „:) Doamne ajuta :)_)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here