Sunt femei care literalmente atrag bărbații și acţionează asupra lor ca un magnet. Și aceste femei nu sunt neapărat înalte, zvelte și cu un aspect exterior special.

Femeile care au succes la bărbați au propriile lor secrete.

1 Au grijă de sine. 

Femeile care se iubesc întotdeauna atrag oamenii din jur. Ele vor găsi timp și bani să se răsfețe, să se relaxeze și să facă orice le place. Toate acestea au un efect pozitiv asupra stării lor de spirit. Astfel de femei cheltuiesc bani pentru sine și acceptă cadouri cu recunoștință. Când femeia este plină de resurse, ea le poate împărtăși și altora.

2. Autorealizarea

Dacă crezi că bărbații au nevoie de o femeie care stă lipită de ei de dimineața până seara, te înșeli. Bineînțeles că există astfel de bărbați, dar, de regulă, ei sunt departe de a fi visul unei femei. De obicei, așa gândesc manipulatorii, pentru care este important să influențeze femeia și să-i capteze atenția complet. Un bărbat normal, sănătos vrea alături de el o femeie autosuficientă. Independența – face femeia mai încrezătoare și, prin urmare, mai atractivă.

3. Încrederea în sine

Încrederea în sine atrage bărbații. Femeia încrezătoare emană o aură specială. Ea se simte confortabil în orice mediu, răspunde calm la complimente. Femeile cărora le lipsește încrederea se tem de orice și resping bărbații.

4. Înțelepciunea.

Înțelepciunea feminină este o calitate incredibilă care poate atrage bărbații ca un magnet. Nu există nimic mai atrăgător decât femeia care nu manipulează, nu se preface a fi cineva, cu care te poți consulta, împărtăși, vorbi. Cu o astfel de femeie bărbatul se simte calm în societate, ea nu va spune nimic nepotrivit, nu își va jigni partenerul.

5. Confortul. 

Pentru bărbați este foarte important să se poată relaxa și să se bucure de confort. O femeie care știe să creeze confort în casă, să-l hrănească și să-l asculte – nu are preț. Atmosfera familiară este foarte importantă pentru bărbați.

6. Nu se tem să ceară ajutor

Femeile adesea se tem să ceară ajutor, iar acest lucru respinge bărbații. Ei nu au abilitatea de a ghici, în schimb le place să se manifeste ca fiind eroi-salvatori. Nu priva bărbatul de oportunitatea de a avea grijă de tine, de a te ajuta, de a-și arăta sentimentele prin acțiuni.

7. Educația

Sunt foarte atractive femeile inteligente, care sunt atrase de lucruri noi și nu stau pe loc. Cu ele petreci timpul interesant, informativ, vrei să crești și să realizezi ceva. Pentru bărbați acest lucru este foarte important. Cu o femeie educată ei nu se plictisesc.

Dacă te iubești și te prețuiești, atunci alături întotdeauna vor exista bărbați interesați de tine. Sursa:relatii.net