7 Principii Și Obiceiuri Ale Antreprenorilor De Succes

Ia notițe și aplică-le! Pricipii și obiceiuri de succes pentru antreprenori.

7 Principii Și Obiceiuri Ale Antreprenorilor De Succes – Video Motivațional. Speaker: Leo Burtisan; Copyright: www.LeoBurtisan.com; Muzica: Innovation – AShamaluevMusic. Link:https://www.ashamaluevmusic.com

7 Principii Și Obiceiuri Ale Antreprenorilor De Succes – Urmărește GRATUIT pe Youtube:

TRANSCRIPT VIDEO: Cum gândesc si actioneaza antreprenorii de succes? Ce trăsături și obiceiuri împărtășesc cu toții? Ce lucruri au in comun? Ce ii diferentiaza de restul oamenilor?

Iată cele 7 principii care iti vor asigura succesul ca antreprenor…

NUMĂRUL 1. Adăuga mai multă VALOARE decât oricine altcineva și succesul te va urma.

Cine câștigă cu adevărat jocul și are succes?… Cel care adaugă mai multă valoare decât concurența lor.

Acest lucru nu se referă numai la bani. Întodeauna trebuie să adaugi valoare vieții. Cum îmbunătățești viața clienților tăi, fanilor tăi, angajaților tăi? Cum poți să îmbunătățești viața și mai mult pentru ei? Ce probleme rezolvi? Cum le usurezi lor viața?

Dacă rezolvi problemele pe care le întâmpină mulți oameni sau dacă faci mai multe vieți mai ușoare prin munca ta, nu va trebui niciodată să te îngrijorezi în privința banilor. ADAUGA VALOARE!

NUMARUL 2. Dacă o faci pentru bani, ai pierdut.

Dacă o faci doar pentru bani, probabil că nu vei avea niciodată mare succes. Dar dacă o faci pentru pasiunea ta, șansele tale de succes sunt mult mai mari și fericirea pe care pot s-o dobândești, este enormă.

Urmărește banii și banii vor alerga și mai repede. Urmărește-ți scopul și banii te vor urmări.

NUMARUL 3. Dăruiește toată energia și talentul tău.

Succesul nu te va urmări dacă dai totul în zilele în care te simți tu entuziasmat să dăruiești ce ai tu mai bun. Succesul vine către cel care muncește pentru acest succes. Când tu te simți entuziasmat. Dar și când nu te simți entuziasmat.

Când tu te simți „pe val” dar și când tu nu simți entuziasm.

Tu trebuie să fii capabil să apeși pe buton. Nu contează ce se întâmplă în viața ta. Când este nevoie să muncești – TU MUNCEȘTI. Tu închizi ușa, încetezi cu toate distracțiile și îți faci treaba.

NUMARUL 4. Dacă ceva te face să simți că nu este corect, nu-l face.

Ai suficientă integritate și putere de a spune NU oportunităților și persoanelor, dacă simți că acestea nu sunt potrivite pentru tine și afacerea ta, chiar dacă îți vor fi plătiți foarte mulți bani.

Prezentându-te precum o persoană cu integritate, va atrage în cele din urmă alte persoane cu integritate care se vor uni în afacerea și misiunea ta. Aceasta va conduce la oportunități din ce în ce mai bune.

Alinierea cu oamenii nepotriviți ar putea însemna sfârșitul afacerii tale. La sfârșit INTEGRITATEA învinge! În cele din urmă, cei care au dreptate câștigă.

NUMARUL 5. Mereu calitatea înaintea cantității. Dar asigura-te că produci CALITATE în mare CANTITATE.

Trebuie să fie CALITATE în mare CANTITATE. Să nu te temi că muncești mai mult decât oricare altul, dar asigura-te că munca pe care o depui este cea mai bună posibilă.

Tot ceea ce produci trebuie să fie cel mai bun lucru, cel mai semnificativ și care să aducă valoare altora.

NUMARUL 6. Munceste asupra ta!

Poti sa predici doar ceea ce practici!

Tu trebuie să muncești asupra ta în fiecare zi. Cu cât ești mai bine din punct de vedere mental, emoțional și fizic cu atât mai bine pentru afacerea și clienții tăi. Cu cât este mai ascuțită mintea cu atât vor fi mai bune rezultatele.

NUMARUL 7. Acordă atenție.

Acordă deosebită atenție la ceea ce funcționează și la ceea ce nu funcționează. Cu afacerea ta și cu ceilalți. Acordă suficientă atenție muncii tale și îmbunătățește-o continuu.

Fii suficient de modest ca să recunoști că nu știi totul, nu ești cel mai bun la toate și că există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri.

Întodeauna să fii dispus să înveți mai mult și să te îmbunătățești.