33

Pe vremuri, „lady” erau femeile aristocrate din înalta societate. Astăzi, sensul termenului s-a schimbat, dar nu și esența sa principală. Lady – este o femeie inteligentă, elegantă, distinsă, cu maniere rafinate.

Fiecare dintre noi visează să se asemene măcar puțin cu acest ideal. Și poți obține acest lucru urmând aceste 7 reguli simple:

1. Fii atentă cu tine. 

O femeie adevărată are grijă de sine pentru că are o stima de sine ridicată și nu pentru că îi pasă de ceea ce spun alții despre ea. Ea este stăpâna vieții sale. Este atentă la aspectul, gândurile și acțiunile ei.

2. Evită machiajul strălucitor.

O femeie care se respectă înțelege că este unică și nu se teme de naturalețe. Pentru ea, machiajul luminos sau foarte întunecat este considerat de prost gust, ea va alege întotdeauna tonurile blânde, naturale.

3. Nu te agita

O doamnă adevărată se distinge prin reținere în emoții și punctualitate. Ea știe să se descurce singură și nu își face griji pentru fleacuri. Reacționează la grosolănia deschisă cu demnitate, lăsând răufăcătorul în singurătate. 

Agresivitatea internă sau externă pentru ea este inacceptabilă. Dacă vrei să devii o doamnă adevărată scapă de criticile și afirmațiile arogante precum: „Toți sunt proști” și „Urăsc oamenii”.

4. Nu mânca până la ultima firimitură.

O doamnă adevărată nu ar trebui să arate niciodată că îi este foarte foame, năpustindu-se asupra mâncării.  Chiar dacă mâncarea din restaurant are un gust uimitor, lasă puțin pe fundul farfuriei.

5. Nu te certa fără dovezi că ai dreptate.

O doamnă care se respectă nu intră niciodată în controverse fără dovezi concrete ale opiniei sale. În același timp, ea este dispusă să asculte toate punctele de vedere. Ea știe să poarte o conversație pe multe subiecte, se uită întotdeauna în ochii interlocutorului, își demonstrează în mod deschis interesul și zâmbește sincer.

6. Nu mânca din mers

Doamnele se disting prin maniere impecabile, iar una dintre ele este capacitatea de a lua micul dejun, prânzul și cina într-o atmosferă relaxată, nu pe fugă.

7. Poartă pantofi negri

De obicei, toată lumea asortează o rochie albă cu pantofi albi. O lady va prefera pantofii negri în această situație.

După cum puteți vedea, orice femeie are ocazia să se apropie de ideal. Reține încă un lucru foarte important: a fi doamnă adevărată – nu este doar un luciu extern, ci o atitudine interioară. Când vei găsi un echilibru între acțiunile și starea ta de spirit, oamenii vor spune despre tine: „Ea este o adevărată doamnă”!

Te poți numi o doamnă adevărată? Sursa:relatii.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here