7 Credinte Puternice

Credintele creeaza realitatile. Alege credintele cu grija.

7 Credinte Puternice Pe Care Tu Trebuie Sa Le Ai Pentru O Viata Implinita – Vizioneaza GRATUIT pe Youtube:

Mulți oameni trec prin viață, fără scop, fără direcție sau o adevărată bucurie.

Ei nu acordă nici o atenție faptului că nu sunt fericiți și niciodată nu se referă la mentalitatea și alegerile care au condus la acea nefericire.

Majoritatea oamenilor au credințe care îi limitează, astfel încât viața lor este limitată.

Ei cred că viața este grea. Ei cred că viața este o provocare, plină de tristețe și mizerie. Ei cred că cele mai bune zile au fost în trecut.

Ei preferă să poarte măști decât să fie adevăratul lor sine și să-și urmeze adevăratele pasiuni. Fericirea lor depinde de ceea ce se întâmplă … ei nu au controlul asupra vieții, viața are controlul asupra lor.

Dacă ești capabil să-ți schimbi convingerile despre viața cu aceste 7 credințe puternice, viața va începe să LUCREZE PENTRU TINE. Binecuvântările vor apărea, bucuria care este în tine va începe să apară.

Cele 7 credințe că să reușești să ai o Viață împlinită:

Numărul 1. Eu decid cum mă simt, nu contează circumstanțele.
Numărul 2. Eu am atâtea lucruri pentru care să mulțumesc.
Numărul 3. Fiind eu însumi va atrage oamenii potriviți.
Numărul 4. Eu sunt capabil de orice.
Numărul 5. Bunătatea câștigă întotdeauna!
Numărul 6. Eu am atât de mult de oferit.
Numărul 7. Ce este mai bun va sosi pentru mine.

O să te ajut să înțelegi mai mult:

Numărul 1. Eu decid cum mă simt, nu contează circumstanțele.

Ai observat cum oamenii nefericiți se supără din orice? Ai observat, de asemenea, că par să aibă o mulțime de nefericiri?

Adevărul este că ei lasă cea mai mică circumstanță din viață să-i facă nefericiți. Cineva le taie fața în trafic – asta le va ruina ziua. Cineva spune ceva aspru…ei reiau acest lucru în minte timp de câteva săptămâni.

Când tu vei adopta convingerea că ești în control asupra modului în care tu te simți și că te angajezi să faci acest lucrul zilnic, urmeaza sa se întâmple două lucruri:

Primul este că tu ai devenit mai PUTERNIC prin alegerea făcută. Știi că NIMIC nu are puterea să te facă nefericit, doar gândurile te pot face. Tu decizi ce valoare are fiecare eveniment și tu ALEGI să vezi binecuvântarea în toate.

Al doilea lucru este că tu începi să atragi circumstanțele mai bune. Când depui mai multă energie benefică, vei atrage mai mult bine și vei observa mai multă magie în jurul tău. Știi că tu decizi cum să te simți și că îți place să faci acea muncă zilnică asupra ta, ca tu să poți începe să trăiești în fiecare zi această stare de bine.

Numărul 2. Am atâtea lucruri pentru care să mulțumesc.

Acest lucru este destul de ușor de înțeles. Oamenii FERICIȚI sunt fericiți pentru că apreciază mai mult decât oamenii nefericiți.

A fost spus de multe ori: „Poți fi fericit cu puțin sau mizerabil cu mult.”. Știind asta, înțelege că scopul nu este să acumulezi bogăție sau lucruri – trebuie să ajungi la locul în care simți că ai totul … pentru că asta este tot ceea ce este, un sentiment. Dacă te simți binecuvântat, vei fi binecuvântat.

Numărul 3. Fiind eu însumi va atrage oamenii potriviți.

Una dintre cele mai mari tragedii ale existenței umane este că majoritatea se schimbă din cine sunt ei cu adevărat pentru a putea fi acceptați. Oamenii cred că dacă se potrivesc mai bine cu ceilalți, vor fi iubiți de alții … dar adevărul este că niciodată nu vei atrage oamenii potriviți prin a fi altcineva. Fii tu însuti, și oamenii potriviți pentru TINE se vor arăta. Oamenii potriviți îl vor iubi pe cel care ești tu CU ADEVĂRAT.

Ralph Waldo Emerson a spus odată:

„A fi tu însuți într-o lume care încearcă în mod constant să te facă altceva este cea mai mare realizare.”

Acest lucru este atât de adevărat. Ai curajul de a fi TU însuți, întotdeauna. Crede și cunoaște că dacă faci acest lucru, oamenii și împrejurările corecte vor apărea în viața ta!

Numărul 4. Eu sunt capabil de orice.

Oamenii de succes, știu cu certitudine absolută, că orice ei cred poate fi realitatea lor. Imaginează-ți ce ai putea crea în viața ta dacă ai avea credința.

„Eu sunt capabil de orice.”

Ei bine, tu ești capabil de orice. Crede acest lucru, cunoaște acest lucru și aplică-l la ce îți dorești mai mult.

Acest vis pe care tu îl ai – PLANIFICĂ-L , LUCREAZĂ PT ACEST VIS și REALIZEAZĂ-L!

Numărul 5. Bunătatea câștigă întotdeauna!

Mulți oameni cred că bunătatea este o slăbiciune. Ei cred că oamenii buni sunt slabi. Dacă ei au trăit o experiență dureroasă și sufletul și inima le-au fost zdrobite… ei au adoptat credința că nu este bine să fii bun.

În viață, DA, unii oameni îți vor greșii, dar asta nu înseamnă să-i arunci pe toți în același coș.

Fii bun, pentru că așa ești tu, nu pentru că vrei să obții ceva că ești tu bun.

Care crezi tu că sunt atrăgători: oamenii care sunt buni…sau cei care refuză să fie buni, căci în trecut au fost răniți de cineva?!

Ce fel de oameni agreezi să fie în jurul tău? Cei care sunt buni și autentici sau cei care sunt închisi și răi? Fă bine pentru ceilalți. Tratează-i pe alții cum vrei să fii tratat. Nu pentru că vrei ceva de la ei, ci pentru că știi că lumea este puțin mai bună de fiecare dată când cineva că tine face un bine, indiferent de cât de mic este gestul.

Numărul 6. Eu am atât de mult de oferit.

Toți am trecut prin vremuri grele, fiecare dintre noi. Unii oameni care au trecut prin perioade grele minore cred că viața lor e dificilă. Alții care au trecut prin greutăți imense, cred că la un anumit nivel aceste greutăti uriașe au fost trimise ca o lecție sau binecuvântare.

Gândeste-te la supraviețuitorii bolilor sau abuzurilor care trec prin cele mai grave forme de durere, dar ei se ridică din această durere, cu o nouă pasiune pentru viață și cu intenția și dorința de a ajuta pe alții să depășească aceleași dureri.

Poți învăța din durerile din trecut. O poți folosi ca și lecție de viață. Crede că această durere a fost trimisă să te facă mai tare, mai bun, mai plin de compasiune. Dar trebuie să ai FORTĂ și CREDINTĂ!

Numărul 7. Ce este mai bun va sosi pentru mine.

Ce ai încerca, ce ai putea realiza dacă tu CREZI și ȘTII că ce este mai bun va veni pentru tine?

Privește în fiecare dimineață în oglindă și adresează-te sinelui: „Ce este mai bun pentru mine, va sosi!”

„Ce este mai bun pentru mine, va sosi!”. Crede în această frază. TRĂIEȘTE efectiv această frază!

Adopta aceste 7 Credințe…și te asigur că Viața ta va capătă un NOU sens! Adică ADEVĂRATUL SENS!

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here