Ți s-a întâmplat vreodată să întâlnești pe cineva pe care îl cunoști la întâmplare și să ai senzația că vă cunoașteți parcă de-o viață?

Există semnificații ascunse în fiecare interacțiune umană. Nu întâlnim niciodată oameni din întâmplare.

În acest video voi dezvălui câteva semnificații ascunse atunci când te întâlnești cu cineva pe care îl cunoști la întâmplare și care îți induce senzația pozitivă de parcă ai cunoaște acea persoană de-o viață.

Avem multe de vorbit despre acest subiect extrem de interesant. Vreau să vă reamintesc că nu există accidente sau coincidențe în acest univers, căci totul se întâmplă în ordine divină.

Toată lumea pe care o întâlnești se datorează faptului că universul a aranjat acele întâlniri. Trebuie să realizezi că nimic nu este întâmplător și că există un sens ascuns în toate câte se întâmplă. Universul planifică aceste întâlniri cu mult timp în urmă.

Oamenii pe care i-am întâlnit sau îi întâlnim chiar acum au făcut întotdeauna parte din noi și nu au fost niciodată separați de noi.

Când întâlnești pe cineva la întâmplare și ai senzația că vă cunoașteți de o viață este din cauza faptului că acea întâlnire reprezintă o întâlnire divină, este o întâlnire sacră, a fost planificată cu mult timp în urmă înainte ca amândoi să vă întrupați și este o reamintire a acestui mare adevăr: că în acest universnu există accidente!

Universul este matematică divină.

Care este primul sens ascuns atunci când întâlnești pe cineva pe care îl cunoști la întâmplare dar care îți dă senzația că vă cunoașteți de-o viață?

Când întâlnești pe cineva necunoscut și ai senzația că tu cunoști acea persoană parcă de-o viață, acesta reprezintă un semn că trebuie să înveți o lecție.

Am întâlnit întâmplător pe cineva care mi-a relatat cum i-a decedat un copil. Am avut senzația că parcă aș cunoaște acea persoană de-o viață.

Iar povestea ei a fost pentru mine o lecție de a nu uita de recunoștința către Viață. Numai auzindu-i povestea, am realizat că nu mai este nevoie să mă plâng de situația mea…și să fiu recunoscător pentru ceea ce am.

Așa că toți ne învățăm reciproc și de aceea vă spun mereu că
sunt întâlniri care nu sunt o pierdere de timp. Noi putem învăța întotdeauna ceva.

Care este al doilea sens ascuns la întâlnirea întâmplătoare cu cineva și care îți dă senzația că ai cunoaște acea persoană parcă de-o viață?

Mereu vom avea lecții de învățat căci de multe ori credem că știm totul până când întâlnim o persoană la întâmplare care ne poate da câteva repere ale adevărului.

Când întâlnești pe cineva la întâmplare și rămâi cu senzația că ai cunoaște acea persoană de-o viață acest lucru se întâmplă deoarece ai treburi neterminate.

Uneori s-ar putea să dai peste un fost prieten vechi sau peste așa-numit inamic și să realizezi că de fapt acea persoană nu este chiar atât de rea.

La urma urmei universul v-a adus împreună pentru a vă împăca diferențele și ca tu să afli că egoul tău trebuie să-și mai diminueze din prezență.

Al treilea sens ascuns atunci când întâlnești o persoană pe care o cunoști la întâmplare și ai senzația că ai cunoaște acea persoană parcă de-o viață, se referă la sincronicitate.

Sincronicitatea este limbajul universal. Sincronicitatea se manifestă atunci când gândurile tale dominante se aliniază cu viața ta și devin experiențele tale.

Deci cum ai o lecție de sincronicitate? Dacă te gândești la cineva intens și permanent acea persoană se va manifesta în realitatea ta. Dacă te gândești la mine, eu mă pot manifesta în realitatea ta.

Al patrulea sens ascuns dezvăluit din întâlnirea cu o persoană pe care o cunoști la întâmplare și ai senzația că ai cunoaște acea persoană parcă de-o viață este datorat faptului că ai multe de împărtășit cu acea persoană.

Împărtășirea înseamnă grijă și atenție. În această lume a rețelelor sociale și cu această pandemie globală, o mulțime de oameni sunt interiorizați. Ei petrec cea mai mare parte a timpului lor pe telefoanele lor și multe ori trebuie să luăm o pauză de la asta și să învățăm cu adevărat cum să împărtășim cu cineva în persoană, față în față.

O interacțiune față în față cu o persoană căruia poți să-i împărtășești poveștile și întâmplările vieții tale reprezintă o conexiune frumoasă.
Împărtășești vulnerabilitățile tale, nesiguranțele tale și împărtășești ceea ce ești tu real.

Pentru că întâlnirea față în față este total diferită de felul în care ți-ai imaginat. Poate fi total diferită acea persoană de modul în care apare pe rețelele de socializare.

Al cincilea sens ascuns din întâlnirea cu o persoană pe care o cunoști întâmplător dar îți induce senzația de parcă ai cunoaște acea persoană de-o viață îl reprezintă creșterea reciprocă.

Suntem aici pentru a crește unul cu celălalt și de fiecare dată când întâlnești întâmplător pe cineva și care îți induce senzația pozitivă de parcă ai cunoaște acea persoană de-o viață este tocmai că că acest lucru te poate ajuta să crești ca persoană. Acest lucru te poate ajuta să crești ca ființă umană.

Al șaselea sens ascuns relevat din întâlnirea cu o persoană pe care o cunoști la întâmplare și care îți induce senzația pozitivă de parcă ai cunoaște acea persoană de-o viață este datorat faptului că amândoi puteți să aflați că sunteți în aceeași misiune.

Este ceea ce eu numesc marea aliniere. Este ca și cum suntem amândoi aliniați pentru că amândoi suntem în aceeași misiune.

Acea persoană poate gândi și face lucruri similare cu ceea ce fac. Când ajuți alte persoane să-și crească frecvența asta numesc eu marea aliniere. Chiar acum începeți să vă întâlniți cu alți oameni care se află exact în aceeași aliniere cu dumneavoastră.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Totodată eu te invit să vizitezi magazinul online leoburtisanshop.com unde poți găsi produse interesante pentru eliberarea stresului cotidian.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here