Probabil fiecare a avut în viața sa o iubire neîmpărtășită. Cineva a cunoscut o astfel de iubire pe băncile școlii, iar cineva la maturitate. Dacă merită să obții un răspuns la iubirea ta prin toate căile, să suferi sau o scoți din inima ta pentru totdeauna – este doar decizia ta. În acest articol îți împărtășesc cum să te eliberezi de ea și să-ți găsești o nouă iubire, pentru că tu ești creată pentru a fi fericită.

1. ”Ochii care nu se văd se uită.”

Nu mai urmări obiectul iubirii tale. Se aplică atât întâlnirilor personale cât și apelurilor, urmărirea vieții sale pe rețelele sociale sau prin intermediul prietenilor comuni. Șterge toate fotografile cu el de pe telefon, cameră, computer. Încearcă să te distanțezi cât mai mult posibil. Dacă este posibil, în vacanță mută-te în alt oraș sau într-o țară exotică.

2. Găsește-i defecte

Nu există oameni ideali, fiecare are defecte. Trebuie să le extinzi la dimensiuni incredibil de respingătoare. Fotografia lui ar trebui să devină o caricatură pentru tine.

3. Supără-te pe el

Pe lângă defecte de aspect, cu siguranță există și defecte de caracter. Poate că a fost zgârcit cu tine sau poate că a uitat să-și țină promisiunile, te-a mințit, te-a trădat, te-a ignorat, nu te-a ajutat. Caută în memorie, probabil vei găsi motive să te superi. Enervează-te pe el și pe tine pentru că l-ai lăsat să te trateze așa.

4. Petrece timpul activ

Drumeții cu prietenii, teatru, film, cumpărături, sport sau lecții de dans – orice îți place. Creează, studiază ceva nou. Toate astea îți vor permite să-ți distragi atenția și vei primi bonusuri pentru munca ta, ceea ce este important pentru creșterea stimei de sine.

5. Cunoaște oameni noi

Privește în jur cu o nouă privire, înainte nu observai pe nimeni, cu excepția iubitului tău. Dar alături de tine poate există cineva care te place de multă vreme. Dacă nu există un astfel de bărbat, atunci trebuie să cunoști oameni noi.

6. Ieși la întâlniri

Să petreci timpul activ este util nu numai pentru a-ți distrage atenția de la obiectul dependenței, ci și pentru a cunoaște oameni noi. Și nu contează cum se termină aceste întâlniri. O aventură scurtă se poate transforma într-o iubire mare. Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here