Femeile adesea cred că frumusețea exterioară este principala trăsătură care atrage bărbații. Însă, în construirea relațiilor, bărbații pun accent pe caracterul partenerei. Fiecare are propriile preferințe, dar aceste 5 trăsături feminine atrag întotdeauna atenția și admirația bărbaților.

1. Capacitatea de a ierta

Chiar și cea mai frumoasă femeie își poate pierde atractivitatea în ochii bărbatului atunci când are un temperament prost. De ce bărbații sunt atrași de femeile care posedă această calitate? Pentru că greșelile sunt inevitabile pe drumul vieții și adesea duc la conflicte, resentimente sau neînțelegeri în cuplu.

Iertarea – este decizia de reconciliere care deschide calea pentru dezvoltarea armonioasă a relației. Ea nu înlătură durerea, nu șterge amintirile neplăcute, ci devine primul pas către restabilirea încrederii, înțelegerii și iubirii.

2. Respectul de sine

O femeie care nu se respectă rareori este atractivă pentru bărbați. Fetele nesigure percep atenția masculină ca pe un dar al sorții, de aceea nu investesc în autodezvoltare, ci se concentrează pe menținerea relației existente. În acest caz bărbații își pierd rapid interesul, le tratează cu dispreț și evită compania lor.

Nesiguranța interioară și lipsa iubirii de sine se manifestă în postură, gesturi și mod de vorbire. Dacă femeia își subestimează propriile merite, ea respinge și irită bărbatul și îi arată clar că poate fi folosită în propriile scopuri.

3. Abilitatea de a asculta. 

Bărbații au nevoie de o persoană care va deveni un sprijin de încredere în momentele de înfrângeri dificile și în momentele celor mai mari victorii. Femeia care știe să asculte devine pentru bărbat persoana cu care își poate împărtăși gândurile în siguranță.

Însă capacitatea de a asculta poate deveni o trăsătură respingătoare dacă femeia va analiza bărbatul. În astfel de situații ea îi rănește orgoliul și îi reduce respectul de sine. Bărbatul suferă cel mai mult când ea arată spre greșelile și părțile sale slabe.

4. Propriile interese

Femeile care au interese personale (hobby-uri, un cerc social, activitate profesională) sunt deosebit de atractive.

Când femeia este ocupată cu ceea ce îi aduce plăcere: comunicarea cu prietenii, carieră, cursuri interesante sau activități de caritate, ea rămâne o persoană independentă și nu își concentrează toate interesele pe viața partenerului, uitând de hobby-uri, muncă și chiar prietenele apropiate.

5. Simțul umorului

Femeile cu un caracter vesel și un simț al umorului dezvoltat atrag mai mult atenția bărbaților decât cele mohorâte și prea serioase. Seriozitatea excesivă asuprește bărbații. Cu o astfel de femeie le este dificil să inițieze o conversație, să flirteze, să găsească un limbaj comun. Dar nici cu o femeie frivolă cu râs necugetat, nu este ușor să construiești o relație.

Un zâmbet larg, sincer, reacția corectă la gluma bărbatului, abilitatea de a râde de sine facilitează comunicarea, ajută la îmbunătățirea stării de spirit, ameliorează tensiunea în situațiile dificile, predispune la o comunicare prietenoasă și crește stima de sine masculină.

Frumusețea exterioară este importantă pentru bărbați. Dar realitățile vieții dovedesc că trăsăturile de caracter ale femeii, care îi permit bărbatului să-și arate cele mai bune calități, sunt mult mai importante decât o înfățișare strălucitoare și o imagine exagerată. De aceea, este important ca femeia să-și dezvolte acele trăsături care îi vor permite să construiască relații puternice pe termen lung cu omul iubit. Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here