Relațiile se destramă din diferite motive. Dar orice femeie se va simți rănită dacă a depus mai mult efort, a făcut multe concesii, a iubit necondiționat și a făcut totul de dragul bărbatului care, după cum s-a dovedit, nu a luat-o în serios.

Deja după despărțire, femeia își dă seama că a trecut cu vederea unele semne care au avertizat-o că va urma un rezultat atât de dramatic.

5 semne de avertizare că acest bărbat nu te iubește și trebuie să-l părăsești.

1. Bărbatul te face să simți că ești prea greu de iubit. 

Orice persoană este demnă de iubire. Orice persoană are dreptul să spună adevărul și să-și exprime emoțiile. Deși bărbatul ar putea să nu asculte sau să nu creadă ceea ce simți, sentimentele tale sunt ale tale.

Dacă ți se pare că ceva este în neregulă și el nu contribuie la îmbunătățirea situației, iar tu faci tot posibilul pentru cineva căruia nu-i pasă, atunci este timpul să pleci.

2. El spune că ceri prea mult, însă tu ceri minimul.

Meriți mai mult decât să cerșești atenția lui. Nu trebuie să-l implori să te întrebe cum ți-a trecut ziua. Nu trebuie să te apleci într-o poziție seducătoare pentru a-i atrage atenția, în afara dormitorului. Evident, nu este nevoie să-i amintești să te trateze cu respect și decență.

Relațiile necesită concesii reciproce, așa că, dacă ia de la tine totul, dar nu-ți oferă nimic în schimb, atunci părăsește-l.

3. Te face să te simți nesigură.

Universul i-a creat pe toți diferit. Este posibil ca aspectul tău să nu se potrivească definiției sale de „femeie atractivă”.

Dar singurul lucru important este că ceea ce vezi în oglindă și simți în inimă – te face fericită. Pentru bărbatul potrivit, nu va conta cum arăți, va conta doar inima ta. Dacă îți critică aspectul sau încearcă să te facă să te schimbi, acesta este un semn sigur că trebuie să fugi de el.

4. Te face să te simți insuficient de bună.

Fiecare persoană este demnă de atenție și atitudine decentă. Dacă te face să simți că nu ești suficient de bună pentru o relație serioasă, atunci nu ar trebui să-și asume un angajament.

Dacă te face să crezi că valorile și convingerile tale nu merită timpul lui, atunci nici tu nu ar trebui să-l asculți. Pentru că nu este demn de timpul, energia sau iubirea ta. El nu este suficient de bun. Nu ezita, pleacă.

5. Te face să te simți vinovată.

Acest lucru nu se va schimba niciodată. Bărbatul nu va vedea niciodată greșeli în acțiunile sale, ci te va învinovăți pe tine. El va continua să te facă să crezi că tu ești cea care strică totul.

Chiar și atunci când cerul este albastru, el va continua să-ți spună supărat că este roșu, deoarece are întotdeauna dreptate. El va continua să-și verse furia, să-și proiecteze ura asupra ta pentru că ai ceea își dorește. El va juca întotdeauna rolul victimei. Tu însă, acum îi poți vedea adevărata față. Ai posibilitatea să te îndepărtezi de el.

El poate alege să fie victima propriei sale vieți, tu însă nu trebuie să faci la fel. Meriți un bărbat care depune același efort în relație. Meriți pe cineva care recunoaște că a greșit. Ești demnă de cineva care ține cont de sentimentele tale și îți recunoaște prezența în lumea lui.

Meriți pe cineva care îți vede toată frumusețea și apreciază tot ce ai. Ești demnă de cineva care nu te face să te îndoiești de tine. Ai fost bine înainte de acest bărbat, vei fi bine și după ce îl vei părăsi. Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here