Am primit de curând un comentariu din partea unui bărbat care îmi punea în vedere să concep și să structurez un video destinat bărbaților prin care ei să înțeleagă mai ușor care sunt semnele prin ei care să înțeleagă dacă o fată sau femeie îi place cu adevărat.

Să fie clar de la început: dacă unei femei îi place de tine, nu-ți va spune acest lucru în mod vădit, în mod direct, dar de fiecare dată când va avea ocazia ea îți va trimite niște semnale.

Uneori, când ești în preajma ei ea va privi fix la tine, alteori ea te va atinge în timpul unei conversații, sau chiar va râde de glumele tale, deși poate nu sunt amuzante.

Dacă ea nu face aceste lucruri, nu trebuie să pleci acasă, căci vom discuta în continuare despre cele 5 semne care îți vor indica dacă ea te place cu adevărat.

Primul semn prin care o fată sau o femeie indică că te place cu adevărat este că ea îi va spune mamei sale despre tine, tatălui ei despre tine, mătușii ei despre tine, verilor, bunicii și bunicului…căci toată familia ei va ști despre tine.

Informația, care circulă așa de repede astăzi va face ca uneori, să auzi de la cineva apropiat ei, ceva de genul: „Da, mi-a spus cât de mult te iubește!”.

Și acesta este adevărul: când o fată sau femeie te place, ea va spune lumii întregi despre tine. Toată lumea va ști cine ești.

Care este al doilea semn care indică dacă o fată sau o femeie te place cu adevărat? Acel semn este următorul: când toată lumea parcă îți este împotrivă, când parcă toți se întorc împotriva ta, ea va fi alături de tine.

Da, te rog reține bine acest aspect. Dacă ea te place cu adevărat, ea va fi acolo lângă tine când toată lumea este împotriva ta, când toți vor să te anuleze.

Acesta este un semn puternic care indică faptul că ea te place foarte mult.

Când toți ceilalți te-au părăsit, te-au lăsat, ea va fi acolo lângă tine și tu trebuie să mulțumești sincer pentru acest aspect.

Pentru că trebuie să realizăm acest lucru: mulți oameni intră și ies din viețile noastre, dar dacă ai pe cineva în viața ta, care este mereu acolo lângă tine, pe câmpul de bătălie al vieții, cum se spune, acest lucru indică faptul că ea te place foarte mult.

Ea este acolo pentru că ea vrea să-ți ofere dragoste ei.

Însă, dacă ea pleacă când toți ceilalți pornesc împotriva ta, te asigur că ea nu te place și ea nu este atât de importantă pentru tine.

Al treilea semn care indică faptul că o fată sau o femeie te place foarte mult…deschide bine urechile: ea îți va da inima și sufletul ei!

Când o femeie te place, ea îți va dărui inima și sufletul ei. Ea va avea cea mai mare încredere în tine și tu vei vedea partea ei pe care nimeni nu o vede.

Vei avea șansa să poți vedea „copilul ei interior”, căci ea va fi vulnerabilă cu tine și-ți va spune toate secretele ei.

Dar dacă ea nu se deschide către tine și își păstrează ego-ul când este în preajma ta, te asigur că acea fată sau femeie nu te place cu adevărat.

Care este al patrulea semn care indică dacă o fată sau o femei îi place cu adevărat de tine?

Reține acest important semn: ea va avea totală încredere în tine! Ea are suficientă încredere în tine să-ți spună lucruri pe care ea nu le-ar spune nimănui. Ea are suficientă încredere în tine să nu-i fie frică să se deschidă 100% către tine.

Ea are suficientă încredere în tine încât nu va purta nici măcar machiajul când este în preajma ta. Ea are suficientă încredere în tine și nu este îngrijorată dacă tu te vei afla cu altcineva de sex feminin(în diferite împrejurări ale vieții) pentru că ea știe că ceea ce vă leagă pe voi împreună nu poate fi înlocuit cu nimic altceva.

Cealată latură este următoarea: dacă o femeie nu are încredere în tine și nu te prea place ea va vrea doar să te dețină și să te controleze.

Care este cel de-al cincilea semn care indică dacă o fată sau o femeie te place cu adevărat? Acea fată sau femeie va vrea să te ajute să evoluezi.

Ea te va ajuta să evoluezi la nivelul următor. Ea va fi acolo lângă tine…inspirându-te, ajutându-te să crești din punct de vedere mental, emoțional și spiritual.

Ea nu va fi distragerea atenției tale de la drumul vieții, căci ea te va ajuta să devii o parte mai mare a ceea cine ești tu cu adevărat.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here