Știați că 6 din 10 persoane raportează că se simt nefericiți în relația lor? 

Cu toate acestea, multe persoane aleg să rămână în relații nefericite datorită confortului, siguranței, stabilității sau chiar fricii de a pleca. Oamenii rămân în relații care nu le aduc fericire, deoarece se tem că sunt singuri, dar să rămâi într-o relație cu cineva care te face nefericit nu pare o soluție bună.

În viață, cu toții trebuie să luăm alegeri la un moment dat.

Meriți complet o relație care te va face să fii entuziasmat de viață, să îți ofere încurajare și să te facă să te simți susținut; orice relație care te face să te simți mai puțin decât extatic nu merită să pierzi timpul.

IATĂ 5 SEMNE CĂ RELAȚIA TA TE FACE NEFERICIT:

1. MAI DEGRABĂ V-AȚI PETRECE TIMPUL CU PRIETENII SAU FAMILIA.

Dacă nici nu doriți să petreceți timp cu partenerul, acest lucru ar trebui să vă indice nefericirea dvs. în relația cu partenerul. O relație solidă trebuie să conțină încredere, comunicare și, cel mai important, dorința de a rămâne unul cu altul, în ciuda obstacolelor. Dacă te-ai săturat de partenerul tău și te afli cu prietenii sau familia în timpul liber, probabil te afli într-o relație nefericită.

Trebuie să-ți comunici sentimentele cu partenerul tău, fie să lucrezi la lucrurile care te fac să te simți nefericit, fie să mergi pe căi separate dacă problemele nu pot fi rezolvate. Relațiile nefericite pot dura mai mulți ani, dar nu ar trebui.

2. RELAȚIA TA ESTE MAI MULT PLICTISITOARE DECÂT SATISFĂCĂTOARE.

Dacă te simți întotdeauna epuizat în jurul partenerului tău și nu mai simți această legătură cu el, asta indică o relație nefericită. O relație ar trebui să te facă să te simți motivat, bucuros și viu, nu letargic și neinspirat. Poate că voi doi nu mai faceți clic pe altceva sau puteți avea obiective de viață diferite care v-ar impune să mergeți pe căi separate. 

Aceasta nu înseamnă că niciuna dintre persoane nu ar trebui să fie învinovățită de lipsa chimiei; trebuie doar să aveți o conversație civilizată, rațională și să vă conectați cu sentimentele adevărate. S-ar putea să poți să rezolvi aceste probleme, dar, dacă nu, ești mult mai bine pe cont propriu decât să rămâi într-o relație nefericită.

3. NU TE MAI SIMȚI ATRAS SEXUAL DE PARTENERUL TĂU.

Desigur, s-ar putea să nu faci sex atât de des cum ai făcut-o la începutul relației tale, dar dorința de a face sex cu partenerul nu ar trebui să dispară total. Dacă te descoperi că nu faci sex mai des, este posibil să fie nevoie să iasă la suprafață probleme mai profunde. Pentru a avea atracție sexuală față de cineva, trebuie, de asemenea, să te simți conectat emoțional și mental cu acesta. Sexul nu definește o relație, dar este vital să aveți o relație sănătoasă.

Dacă tu și partenerul tău nu mai faci sex în mod regulat, ar trebui să discuți cu el pentru a descoperi adevărata problemă. O relație fericită necesită intimitate atât la nivel fizic, cât și emoțional, iar aceste două aspecte trebuie să rămână echilibrate pentru a face ca relația să prospere.

4. NU ÎȚI PLACE TIMPUL PETRECUT CU PARTENERUL TĂU.

Când petreci timp împreună, ce sentimente ai? Vă simțiți încântat să ieșiți cu el sau să vizionați filme acasă sau vă temeți să stai cu el? Inima ta te va ghida întotdeauna către cea mai bună decizie pentru tine, deci dacă nu te mai bucuri de compania partenerului tău, atunci trebuie să reevaluezi relația ta. De ce rămâi într-o relație care nu îți mai aduce bucurie?

Poate părea înfricoșător să lași o relație în urmă, mai ales dacă ai fost cu aceeași persoană de ani buni, dar inima ta îți va mulțumi pe termen lung, pentru că în sfârșit te vei simți liber din nou. Meriți o relație cu cineva care aprinde un foc în sufletul tău, nu să-l stingă.

5. TE SIMȚI PRINS SAU SUFOCAT ÎN RELAȚIA TA.

O relație nu ar trebui să te facă să te simți legat sau ca și cum ai lipsi din viață; dacă te simți astfel, te afli într-o relație nefericită. Partenerul tău ar trebui să adauge valoare vieții tale, experimentând lucruri noi și oferindu-ți experiențe de neuitat. O relație nu trebuie să se simtă niciodată ca o celulă a închisorii; dacă este așa, atunci trebuie să evadezi și să găsești pe cineva care să te elibereze.

O relație nu trebuie să se simtă niciodată ca o povară; de fapt, ar trebui să se simtă doar ca o extensie a relației pe care o ai cu tine. Dacă păstrezi o relație bună cu tine, atunci persoana care te reflectă ar trebui să se adauge pur și simplu la viața ta.

222
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here