Pentru a trăi armonios, trebuie să ne familiarizăm cu existența într-o stare vibrațională ridicată.

Dificultatea este că majoritatea dintre noi suntem dependenți de propria noastră suferință.

În mod inconștient, mulți dintre noi suntem concentrați asupra aspectelor „negative” din existența noastră.

Când ne concentrăm asupra a ceea ce este greșit în loc de ceea ce este bine în viața noastră, ne coborâm starea vibrațională.

Legea Vibrației afirmă că totul din univers este făcut din energie, iar această energie vibrează constant la diferite frecvențe. Aceasta include gândurile, cuvintele și acțiunile tale.

Deci, luând în considerare această lege, este sigur de spus – dacă vă gândiți în mod constant la toate modurile în care viața v-a făcut rău, la modul în care oamenii v-au rănit sau la modul în care nimic nu vă merge vreodată, atunci veți găsi greu să vă transpuneți într-o vibrație pozitivă.

Deci, cum ne schimbăm gândirea de la vibrații scăzute la vibrații ridicate? Ei bine, deoarece cei mai mulți dintre noi nu suntem obișnuiți cu acest mod de a fi. Va fi nevoie de un pic de efort.

Pentru a recâștiga controlul vibrațiilor voastre, trebuie să învățați să o cultivați și să o hrăniți. Trebuie să vă creșteți conștientizarea propriei gândiri, a vorbi și a acționa și să fiți dispuși să vă auto-analizați și să vă ajustați.

5 pași pentru crearea și menținerea unei stări vibraționale ridicate de a fi

 1. Ține o viziune pentru starea ta interioară
  Înainte de a începe să vă creați vibrația sau „starea”, ar putea fi o idee bună să luați în considerare mai întâi ce este – că doriți ca starea dvs. să arate și să se simtă. Considerați-o ca fiind harta rutieră vibrațională. Gândește-te la energiile și sentimentele de care te bucuri și care te fac să te simți BINE – acestea sunt armele tale secrete.
 1. Îndepărtați atașamentul / dependența de suferință
  Asumați-vă responsabilitatea pentru bunăstarea dvs. emoțională și învățați să vă detașați de suferința pe care ați trăit-o. O mare parte din suferința umană există din cauza obsesiei noastre de a ne ține concentrați pe durere. Ne menținem durerea vie reluând din nou și din nou povești. Nu este vorba de reducerea durerii, este atât de important să ne onorăm și să ne validăm rănile, dar nu este nevoie să le redeschidem constant pentru a le vindeca.
 1. Exersează-ți crearea stării
  Învață să cultivi bucuria în viața ta într-un mod pe care îl iubești. Acest lucru ar putea fi prin dans, meditație, rugăciune, gătit, cântat sau plimbare pe plajă! Există nenumărate moduri în care poți crea o stare frumoasă pentru tine.
 1. Acceptă când lucrurile te dau jos din cale
  Durerea în viață este garantată. Suferința este opțională. Acceptați că uneori lucrurile vă vor scădea vibrațiile, dar trebuie să vă faceți din treaba dvs. să vă redirecționați conștiința înapoi la o stare frumoasă de a fi.
 1. Fii stăpânul trăirilor tale
  Aceasta este probabil o afirmație prea simplistă, dar într-adevăr, trebuie doar să decideți odată pentru totdeauna că o stare frumoasă este linia dvs. de bază. Nu vă permiteți sau nu permiteți altcuiva să modifice sau să afecteze acest lucru. Aceasta este viața ta, experiența ta și nu va dura pentru totdeauna.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here