222

Pentru a trăi în echilibru, trebuie să ne familiarizăm cu ceea ce înseamnă să creezi și să menții o stare vibrațională ridicată.

Dificultatea este că, majoritatea dintre noi suntem dependenți de propria noastră suferință.

În mod inconștient, mulți dintre noi suntem concentrați pe tot ce este „negativ” în existența noastră.

Atunci când ne concentrăm asupra a ceea ce este greșit în loc de ceea ce este corect în viața noastră, scădem drastic starea noastră vibrațională.

Există o Lege care afirmă că totul din acest Univers este format din energie și că această energie vibrează constant la diferite frecvențe. Aceste frecvențe care ne intereseaza pe noi sunt gândurile, cuvintele și acțiunile noastre.

Deci, luând în considerare această lege, este corect să spunem – dacă vă gândiți constant la toate modalitățile în care viața a fost nedreaptă cu dumneavoastră, cum oamenii v-au rănit sau cum nimic nu vă merge bine, atunci veți găsi greu să vă transpuneți într-o vibrație pozitivă.

Deci, cum ne schimbăm gândirea de la vibrațiea joasă la una înaltă? Ei bine, întrucât majoritatea dintre noi nu suntem obișnuiți cu acest mod de a fi, va fi necesar un pic de efort.

Pentru a-ți recăpăta controlul asupra propriei vibrații energetice, trebuie să înveți să cultivi și să alimentezi această vibrație înaltă. Trebuie să-ți sporești conștientizarea propriei gândiri, vorbiri și modului de a acționa și să fii dispus să te auto-analizezi și să te auto-ajustezi.

Iată Cei 5 Pași Pentru Crearea Și Menținerea Unei Stări Vibraționale Înalte:

1. Crează-ti Propria Viziune Pentru Starea Ta Interioară

Înainte de a începe să-ți creezi vibrația sau „starea de bine”, ar putea fi o idee bună să începi să iei în considerare mai întâi, despre ce va fi vorba – adică să îți construiești harta viziunii interioare. Această Hartă trebuie să includă energiile și sentimentele care îți procură bucurie și care te fac să te simți BUN – acestea sunt armele tale secrete.

2. Îndepărtați Atașamentul / Dependența de suferință

Asumă-ți responsabilitatea pentru bunăstarea ta emoțională și învață să te detașezi de suferința pe care ai experimentat-o. O mare parte a suferinței umane există din cauza obsesiei noastre de a ne complace în durere. Ne menținem durerea în viață, reluând iarăși și iarăși nou aceleași drame. Acest lucru nu are scop reducerea durerii, ci pentru că este foarte important să ne validăm rănile, dar nu însă pentru a le vindeca.

3. Exersează Crearea Stării Tale

Învață să cultivi bucuria în viața ta într-un mod pe care tu îl iubești. Acest lucru ar putea fi prin dans, meditație, rugăciune, gătit, cântat sau mers pe jos în natură! Există nenumărate modalități prin care poți crea o stare sănătoasă pentru tine.

4. Învățați Sa Acceptați Chiar Când Și Lucrurile Nu Par Favorabile

Durerea în viață este garantată. Suferința este opțională. Acceptați că, uneori, anumite situații din viața dumneavoastră vă vor reduce vibrațiile, dar trebuie să depuneți efortul conștient pentru a reveni la o stare vibrațională înaltă.

5. Recapătă Controlul Vieții Tale

Aceasta este probabil o afirmație prea simplistă, dar într-adevăr, trebuie doar să decideți o dată pentru totdeauna că iubiți stările vibraționale înalte. Nu permiteți nimănui să modifice sau să afecteze echilibrul vieții dumneavoastră.

Aceasta este viața ta, experiența ta și meriți să fii fericit, cu o viață abundentă și împlinită.

Citește și alt articol interesant AICI: Doar 1% Dintre Oameni Fac Acest Lucru Pentru A Avea Succes

Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here