Ceea ce femeile cred că este un lucru obișnuit, pentru bărbați poate fi foarte stresant. Merită să te privești din exterior și să lucrezi la greșelile tale.

5 obiceiuri în comportamentul femeii care irită cel mai mult bărbații:

1. Lacrimile fără motiv

Toată lumea are situații în care trebuie să plângă. Dar femeile, care plâng din orice motiv, pur și simplu îngrozesc bărbații: ei nu înțeleg ce au greșit, cum să se comporte acum și preferă să fugă.

Încearcă să-ți controlezi emoțiile!

2. Pregătirile prea lungi.

Dacă pentru a merge la teatru sau în vizită trebuie să măsori toată garderoba și să petreci cinci ore în fața oglinzii, anunță-l pe soțul tău în avans.

Spunându-i încă o dată „Sunt aproape gata”, într-o zi îl vei înfuria foarte tare. Acest timp bărbatul îl poate folosit pentru treburile sale, se poate odihni sau poate vorbi la telefon.

3. Discuții despre viața personală cu străinii.

Chiar și în cele mai ideale familii se întâmplă conflicte, iar unele doamne aleargă să se plângă prietenelor sau părinților pentru orice problemă.

Desigur, acești oameni aparțin cercului apropiat, dar totuși, problemele personale ar trebui să rămână în cuplu. Dacă nu ți se potrivește ceva în comportamentul soțului, discută cu el tete-a-tete. Bărbații nu suportă atunci când străinii sunt la curent cu viața lor personală. În cele din urmă vă veți împăca, iar acești oameni vor rămâne cu impresii neplăcute despre el.

4. Comparații cu alți bărbați

Spunând a zecea oară ce soț minunat are prietena ta (pentru că i-a cumpărat un inel cu diamante, i-a dăruit o mașină, i-a construit o casă de vacanță), nu aștepta ca soțul tău să se schimbe imediat în bine. Dimpotrivă, el va percepe laudele adresate altor bărbați aproape ca pe o trădare.

Mai bine oferă-i soțului tău sprijin în drumul către obiectiv. El înțelege foarte bine că nu are la fel de mult succes ca alți bărbați. Dar nu este nevoie să-i reamintești acest lucru și, prin urmare, să-l iriți.

5. Schimbările bruște de dispoziție.

Starea de spirit care se schimbă brusc și fără un motiv aparent – este un test pentru psihicul masculin. Bărbatul se pierde și nu știe ce să facă. Nu-ți pune soțul în această situație.

Dacă simți că ești indispusă, limitează comunicarea cu el. Sau avertizează-l că atunci când nu ai dispoziție, să ignore acest lucru. Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here