Modificările legate de vârstă afectează inevitabil toate sferele vieții unei femei (sănătate, aspect, caracter). Femeia se schimbă și acest lucru, desigur, nu trece neobservat de către partenerul ei. Dacă cândva ea a fost deschisă și sociabilă, acum se poate retrage în sine, se poate agață fără motiv de bărbat. Bărbatul nu este prea încântat de aceste schimbări, pentru că uneori femeia devine prea intruzivă sau, dimpotrivă, rece.

Iată 5 obiceiuri ale femeii mature care nu sunt pe placul bărbaților. 

1. Ea tratează intimitatea ca pe o datorie.

Femeie matură se află sub influența modificărilor hormonale. Libidoul scade, interesul pentru partener se reduce, iar intimitatea este percepută ca o datorie conjugală. Adesea, femeia este de acord cu intimitatea împotriva voinței sale sau se eschivează, inventând scuze.

Bărbatul simte imediat că nu este sinceră, el vrea o parteneră pasionată, care să-l dorească cu adevărat.

2. Se teme că bărbatul se va uita la o femeie mai tânără.

De multe ori, odată cu vârsta, stima de sine a femeii scade. Ea observă semnele bătrâneții, caută în sine tot mai multe defecte, înțelege că aspectul și silueta nu mai sunt la fel ca înainte. Astfel femeia se teme că bărbatul își va găsi o parteneră mai tânără.

Ea este foarte geloasă, îl interoghează și face scene de gelozie, dacă partenerul cel puțin o dată se uită în direcția altei femei. Acest comportament nu este deloc pe placul bărbatului.

3. Îl întreabă constant despre atractivitatea ei.

Un alt obicei al femeii mature care demonstrează lipsa încrederii în sine. Femeia îl întreabă la nesfârșit dacă este atractivă, dacă arată bine și se supără dacă partenerul nu-i răspunde așa cum și-ar dori. Bărbatul nu este prea încântat de această situație, el se simte creatorul stimei de sine a femeii, de care depinde dispoziția ei.

4. Se enervează pe bărbat din cauza unor lucruri mici și nesemnificative. 

Femeia în vârstă cedează pesimismului și emoțiilor negative. Devine iritabilă, poate exploda din cauza unor fleacuri și este extrem de solicitantă față de ceilalți. Adesea, se supără pe soț, îi găsește vina în orice și incită conflicte fără motiv. O vreme, partenerul reușește să țină situația sub control, dat în cele din urmă obosește să fie cel asupra căruia își varsă furia.

5. Are nevoie de conversații de suflet în fiecare zi.

Femeia matură devine excesiv de sentimentală și sensibilă. La această vârstă, copiii deja au plecat, iar ea își dorește cu disperare comunicare și un interlocutor de încredere. Pentru acest rol, își alege soțul. Desigur, nu toți bărbații sunt pregătiți pentru o comunicare atât de strânsă în fiecare zi. Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here