Femeile inteligente își cunosc valoarea înaltă. Ele se bazează pe forțele proprii, văd perspectiva acțiunilor și consideră că într-o relație sunt importante înțelegerea reciprocă și încrederea. Chiar dacă bărbatul a decis să rupă relația, o astfel de femeie continuă să se distingă printr-o atitudine inteligentă și respectuoasă față sine.

Ce nu va face o femeie inteligentă după despărțire?

1. Nu va implora bărbatul să se întoarcă. 

Asta nu înseamnă că nu și-ar dori, în cazuri rare, să-și întoarcă iubitul. În special, dacă el s-a pocăit și i-a cerut iertare. Dar aceste femei au demnitate și nu o vor face.

2. Nu se va grăbi într-o nouă relație pentru a se răzbuna. 

Multe femei cred că o nouă relație începută imediat după despărțire le va ajuta să evite depresia și să-și uite fostul partener.

Femeile mature din punct de vedere psihologic depășesc despărțirea cu ajutorul impresiilor noi și auto-dezvoltării, se dedică hobby-urilor, sportului și se întâlnesc cu oameni noi. Astfel, nu se concentrează pe durere, ci o depășesc calm.

3. Nu va vorbi cu persoane străine despre despărțire. 

O femeie înțeleaptă care se prețuiește, își împărtășește durerea în cercul celor mai apropiați oameni (mama, sora, prietena) și nu cu ajutorul postărilor dramatice pe rețelele sociale, la petreceri sau la serviciu.

În niciun caz nu trebuie să-ți scoți durerea în public. Oamenii răuvoitori vor răspândi bârfe.

4. Nu va spune nimic rău despre fostul partener.

Doamnele recurg adesea la această răzbunare josnică, răspândind lucruri urâte despre fostul iubit. O femeie care se respectă nu va face asta.

Ea înțelege că timpul îi va calma sentimentele zdrobite, iar ura va trece fără să lase urme. În plus, cum poți umili bărbatul pe care l-ai ales tu însăți să-ți fie partener? Ea va lăsa doar amintiri bune despre el.

5. Nu renunță la sine. 

Nu este un secret că multe femei după despărțire cad în disperare, cred că viața s-a terminat și nu se vor mai putea îndrăgosti niciodată. Se retrag în sine, renunță, nu se mai îngrijesc și nu mai sunt interesate de ceea ce se întâmplă în jur.

Dacă permiți să te scufunzi în depresie, se poate termina foarte rău. O femeie inteligentă, dimpotrivă, nu face niciodată bărbatul sensul vieții sale. Nevoile ei sunt mai importante.

Femeile care se confruntă cu o despărțire, oricât de dureroasă ar fi aceasta, trebuie să-și amintească că fericirea neapărat va bate la ușa lor. Însă faptele impulsive făcute sub influența urii și a lacrimilor nu le va crește stima de sine și statutul în ochii bărbaților. Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here