Credeți că bărbații prețuiesc la femei doar frumusețea și decența? Nu este așa. Ei se îndrăgostesc nu numai de aspectul frumos, ci și de simțul umorului, caracterul femeii și chiar de defectele aspectului.

Există 5 caracteristici feminine care atrag bărbații:

1. Micile defecte

Nu există oameni perfecți. O imagine frumoasă poate fi doar în reviste sau fotografiile fotografilor profesioniști. De aceea, bărbații adesea se îndrăgostesc de defectele pe care femeile le consideră critice.

Multe femei își fac griji pentru defectele lor: o cocoașă pe nas, mici cicatrici, câteva kilograme în plus. Însă defectele și trăsăturile aspectului fac femeia interesantă și dorită în ochii bărbatului.

2. Ciudățeniile drăguțe

Fiecare femeie înțelege când arată ridicol și ciudat. De regulă, multe își fac griji, deoarece ciudățenia respinge și chiar sperie. Dar există ciudățenii feminine care par drăguțe și interesante în același timp.

Ele atrag și chiar emoționează bărbații. Desigur, nu toți bărbații vor percepe ciudățeniile la fel. Doar trebuie să-ți găsești bărbatul „tău” care îți va aprecia toate defectele și ciudățeniile.

3. Atacurile de furie moderate

Pentru unii, acest punct poate fi o surpriză neașteptată. Dar bărbaților le place când femeia are accese de furie. Pentru ei pare seducător și natural în același timp. De aceea, nu te mira când bărbatul îți spune că ești frumoasă atunci când te înfurii.

Desigur, există limite ale furiei. Dacă femeia aruncă obiecte, se exprimă nepoliticos și chiar își lovește partenerul, acest lucru este foarte rău. Agresivitatea excesivă respinge și provoacă emoții negative. Este important să înveți să-ți arăți agresivitatea „frumos” și atunci totul va fi bine.

4. Apetitul bun

Majoritatea femeilor la prima întâlnire arată că mănâncă foarte puțin. Iar dacă evită carnea și alimentele nesănătoase, pentru bărbați este respingător.

Bărbații tratează întotdeauna diferit femeile care au un apetit bun. Cu ele au posibilitatea să mănânce o gustare delicioasă în orice moment.

5. Naturaleţea

Naturalitatea – este trăsătura pe care o iubesc toți bărbații. Și în lumea modernă, tot mai des întâlnim femei care își ascund obiceiurile și dorințele adevărate.

De aceea, atunci când bărbatul reușește să găsească o astfel de femeie, el va face tot posibilul să nu o piardă. Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here