▶️ ACADEMIA WeLoveBooks : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI LA BURSA 2.0 : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI CU MINE : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI ONLINE : ➡️ ⬅️
Numele meu e Razvan Militaru si din 2013 sunt pasionat de dezvoltare personala, financiara si filozofie. Am citit peste 300 de carti, sunt investitor activ la bursa si am afaceri din pasiunea mea (una e chiar WeLoveBooks). Cu acest proiect incerc sa va invat si pe voi sa deveniti cea mai buna versiunea a voastra. Succes!

▶️INSTAGRAM : @razvanmilitaru_
▶️FACEBOOK : WeLoveBooks

#sarac #educatiefinanciara #financiar

Facebook Comments

26 COMENTARII

  1. Imi place noul fel de clipuri, partea aia cand pui pauza la muzica de fundal ca sa se auda mai bine cea ce vrei sa zici.

  2. Oricum vei face exact cum iti place, insa ai cerut si opinia noastra si probabil vei tine cont. E un format nou, nu ma asteptam sa scoti un astfel de clip, insa cu mine sincer nu a rezonat cum o faceau video-urile in care vorbesti la camera sau animatiile. I-ai dat un aer umoristic sa zic asa, insa asta, cred eu, reduce din puterea informatiilor, cat si din seriozitatea subiectului, iar „motivele” saraciei este un subiect destul de serios. Cum spuneam, prefer celelalte tipuri de clipuri. Apreciez enorm munca ta pentru acest clip, nu e hate, sunt doar un omulet in spatele ecranului care isi spune parerea:) Succes!

  3. E placut de observat in clip cum mediocritatea e privita cu o doza de ironie. Cum de altfel, ar si trebui sa fie privita!😂

  4. Interesant clipul, mie personal mi-a plăcut mai mult cum e făcut și editat acest clip in comparație cu unele din trecut cînd erau acele pauze unde nu vorbeai dar puneai niste secvențe doar video, nu că acelea nu mi-au plăcut dar acesta mi se pare mai la subiect și mai interesant !
    Pace !

  5. Mulțumim pentru această prezentare pe înțelesul tuturor! Da, te rog să mai faci astfel de conținut! Ești o mare binecuvântare pentru noi toți!

  6. Și pe mine mă enervează la culme oamenii care spun că banii nu contează și fix acei oameni muncesc din greu să facă bani, și mereu se plâng că nu au suficienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here