Aspectul femeii este poate singurul lucru căruia bărbatul îi acordă atenție atunci când o întâlnește pentru prima dată. Pentru o vreme el poate fi fascinat de atractivitatea ei exterioară, dar după trei sau patru întâlniri va dori să-i cunoască lumea interioară.

Există situații în care bărbatul cel mai probabil își va pierde interesul pentru femeie:

1. Prezența bărbatului în viața ei este necesară ca aerul. 

Nevoia prea evidentă de grija masculină nu va trece neobservată. Un anumit mod de gândire și stil de comportament – trădează o femeie care nu se simte o persoană integră și armonioasă fără prezența unui bărbat alături. Bărbatul va observa acest lucru și cel mai probabil va întrerupe comunicarea.

2. Stima de sine scăzută și creșterea acesteia numai în prezența bărbatului. 

Multe femei care nu au încredere în sine și în frumusețea lor, se simt mult mai fericite doar odată cu apariția unui bărbat în viața lor.

Pentru a rezolva această problemă, trebuie să lucrezi mereu asupra ta, dacă îți dorești să-i trezești interesul. Nu uita că relația cu acest bărbat se poate încheia, însă încrederea va rămâne cu tine.

3. Nu este nimic mai rău decât să-i povestești noului bărbat despre fostul.

Imposibilitatea de a elibera fosta relație și starea depresivă îndelungată – nu este cea mai bună stare a unei femei care începe o nouă relație. De fapt, unii bărbați vor profita cu plăcere de această neputință, dar marea majoritate nu vor dori o relație cu cineva care nu s-a vindecat de relația anterioară.

4. Emoționalitate excesivă în comportament.

Reținerea naturală a majorității bărbaților nu le permite să trateze cu toată seriozitatea izbucnirile emoționale și reacțiile violente ale femeii. Bărbații consideră dramatismul excesiv ca fiind nefondat. Bărbații înțeleg că cu cât femeia arată mai multă încântare, cu atât mai agresive sunt certurile și isteriile care o înlocuiesc.

Tendința femeilor de a găsi un sens ascuns în diverse situații, de a ghici semnele și indicii – toate acestea nu pot decât să îndepărteze bărbatul de femeia care l-a atras atât de mult la etapa inițială a comunicării. Sursa:relații.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here