TEHNOLOGIILE SĂNĂTĂȚII cu Dan Maximilian Sabău 2020 01 08

Puteți urmări toate emisiunile ”Tehnologiile sănătății” accesând următorul link (playlist):

Pentru informații suplimentare, consultanțe și oferte speciale:

Facebook Comments

25 COMENTARII

  • relaxeazati masculinitatea aia bolnava la creier si religiozitatea si spirituaalitatea aia psihopata care vrea razboaie si care e urata cu spume

  • baiat feminin impotriva masculinitati urate ,BĂ ,DACĂ MAI POSTEZI CEVA AICI ,EU TRIMIT UN ECHIPAJ MEDICAL SA TE INTERNEZE DIN NOU LA BĂLĂCEANCA ,AI FOST LĂSAT IN LIBERTATE CU PROMISIUNEA CA-ȚI IEI CU REGULARITATE PASTILELE,NU SĂRI PESTE NICI O DOZA .

  • Ziua Domnului va veni ca un hot.In ziua aceia cerurile vor trece cu troznet trupurile ceresti se vor topi de mare caldura si pamantul cu tot ce este pe el va arde.Dar noi dupa fagaduinta Lui asteptam ceruri noi si un pamant nou in care va locui neprihanirea Amin.

 1. Deci să trăim sănătos că oricum vine războiul, măcar să murim sănătoşi.
  Cine declanșează războaie în numele lui „Dumnezeu” nu poate fi decît un satanist.

 2. Clar ….Îndoctrinarea duce la indobitocire și de acolo se nasc monștri! Toate tipologiile de dogme au fost studiate pentru a manipula!

 3. Îmi plac ăștia de-L bagă la grămadă pe Iisus Hristos cu budha, mohamed si alti ‘luminati’. E ca și cum ai compara pădurea cu ciotul.

 4. Drumu spre răi este departe iar cel spre iad a fost mereu aproape vorbă zicalei până la Dumnezeu te mănâncă sfinți că e buni său răi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here