În ziua de azi o mulțime de oameni cred că sunt îndrăgostiți până își dau seama că a fost doar o iluzie și nu a fost deloc dragoste pentru că de cele mai multe ori ne îndrăgostim de profilurile oamenilor…ne îndrăgostim de aspectele exterioare și nu de ceea ce poartă în interior, în suflet și acesta este și motivul pentru care foarte mulți dintre oameni ies răniți din relații pentru că nu s-au îndrăgostit niciodată cu adevărat și profund de acea persoană.

Astăzi vreau să discutăm despre trei semne importante ale unei iubirii adevărate. Toți oamenii își doresc dragostea, dar mulți dintre noi nu realizăm că cea mai mare relație pe care o putem avea mai întâi estecu noi înșine. Trebuie să învățăm cum să ne iubim pe noi înșine în primul rând.

Multi dintre noi credem că suntem îndrăgostiți de cineva până când lucrurile devin grele și apoi iubirea începe să dispară. Dragostea adevărată nu este un sentiment temporar sau o emoție, este o stare de conștiință, este uniunea dintre corpul, mintea, inima și sufletul unei persoane.

De aceea uneori s-ar putea să observi pe cineva care arată fantastic la exterior dar apoi când cunoști mai bine acea persoană să realizezi că nu este ceea ce îâți dorești în viața ta.

Dragostea adevărată este atunci când accepți defectele acelei persoane, imperfecțiunile ei, precum umbra și lumina acelei persoane. Primul semn al unei iubirii adevărate vă va ajuta să vedeți că există o diferență între dragoste și dorință. Dorința este atunci când analizezi ce poți obținede la acea persoană.

Adevărata iubire este despre ceea ce poți dărui așa că atunci când ești îndrăgostit de cineva, nu este vorba doar de nevoile tale ci este vorba și despre nevoile persoanei de care ești îndrăgostit.

Dragostea adevărată este o împărtășire, este o stare de unitate. Nu există ego, căci ego-ul se gândește doar la sine…așa că oricând vrei să știi dacă este dragoste adevărată întreabă-te sincer dacă tu vrei să dăruiești totul în mod altruist acelei persoane pe care tu crezi c-o iubești.

Dragostea adevărată depășește conexiunea fizică și se mută în conexiunea inimii, în conexiunea mentală și în conexiunea sufletească…toate aflându-se într-o stare de unitate. Aceasta este adevărata iubire.

Al doilea semn al iubirii adevărate este despre a acorda libertate și a face să se simtă liberă persoana iubită. Dragostea adevărată te va elibera. Trebuie să înțelegi că persoana pe care o iubești nu-ți aparține pentru că atunci este vorba de ego.

Atât de mulți oameni intră în tot felul de necazuri când cred că pot cumpăra pe cineva sau pot deține pe cineva și apoi se plâng atunci când sentimentele le sunt rănite. Nu poți deține pe nimeni. Noi experimentăm doar pentru un scurt moment iluzia că cineva ne-ar aparține.

Iubirea adevărată înseamnă eliberare. Iubirea adevărată înseamnă libertate, nu constrângere. Adevărata iubire este atunci când tot ce faci pentru persoana iubită este în interesul superior al acelei persoane pe care o iubești. Iubirea adevărată nu este o închisoare, căci dragostea adevărată te va elibera, este cheia pentru a ieși din închisoare deci, oricând ești cu cineva care te ajută să-ți eliberezi mintea de negativitatea trecutului, care te ajută să te vindeci emoțional, fizic…acesta este un semn că acea persoană te iubește sincer.

Conexiunea sufletească profundă reprezintă un al treilea semn al iubirii adevărate. Iubirea adevărată reprezintă o stare de echilibru, deoarece în preajma cuiva care te iubește sincer te vei simți bine. Dragostea adevărată este atunci când cineva dorește binele pentru dumneavoastră.

Iubirea adevărată este atunci când cineva este bun pentru sănătatea ta mentală, pentru sănătatea ta emoțională. Iubirea adevărată este atunci când persoana care te iubește este implicată în evoluția ta mentală, emoțională, fizică, spirituală.

În iubirea adevărată ești proiectat către o nouă stare de conștiință în fiecare zi, căci în fiecare zi te simți renăscut. Iubirea adevărată este libertate și nu frică.

Peroana care te iubește cu adevărat este mândră să fie cu tine, este disponibilă pentru tine și va dori să te elibereze. Amintește-ți mereu că persoana care te iubește te va ridica mereu mai sus și te va accepta pentru cine ești.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here