▶️ ACADEMIA SUCCESULUI : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI LA BURSA : ➡️ ⬅️

Numele meu e Razvan Militaru si din 2013 sunt pasionat de dezvoltare personala, financiara si filozofie. Am citit peste 300 de carti, sunt investitor activ la bursa si am afaceri din pasiunea mea (una e chiar WeLoveBooks). Cu acest proiect incerc sa va invat si pe voi sa deveniti cea mai buna versiunea a voastra. Succes!

▶️INSTAGRAM : @razvanchiarel
▶️FACEBOOK : WeLoveBooks

#dezvoltarepersonala #succes #succesul

Facebook Comments

39 COMENTARII

 1. Acestea sunt avantajele mele in comparatie cu restul. Marea majoritate a oamenilor nu fac aceste lucruri deci in ele iti poti gasi edge-ul. Succes
  – Razvan

 2. Salut Razvan! Nu o zic cu ura sau ceva, dar incearca sa nu mai folosesti „marea majoritate”. Mojoritatea este deja mare, deci e pleonasm=)). Pe asta o stiu de la profa de romana dintr-a 8 a. Mult succes si mersi ca esti aici sa faci ce alti nu fac. Bafta multa!

  • Te pup si sper sa ajungi acolo unde iti doresti cu acest proiect. Vreau sa ti spun ca tu m ai motivat si datorita tie eu mi am descoperit pasiunea pentru investitii. De la tine am auzit de kiyosaki, de la care am inceput sa citesc tot mai mult, fiind omul pe care eu il consider cu adevarat implinit, din toate punctele de vedere. Daca peste cativa ani am sa ajung unde vreau, am sa incerc sa iau legatura cu tine si sa ti spun ca tu ai fost in spate=)). Momentan incerc sa intru si in academie, dar am 15 ani si am vorbit cu ai mei, dar trebuie sa mearga la banca sa activeze nu stiu ce pentru plati online. 😂 O seara faina!😊

  • Pai cred ca in primul rand pentru orice afacere trebuie sa fii sensiilbil la nevoile si cerintele clientului. Si la cum sa ii atragi atentia clientului oferindu-i valoare si aratandu-i ca iti pasa cu adevarat de el si nevoile si cerintele lui.

   Dar nu cred ca este un anume drum specific pe care sa-l urmezi. Fiecare afacere e diferita, fiecare antreprenor e diferit.

   Skillurile pentru a deschide o afacere le inveti cel mai bine… deschizand o afacere si facand greseli din care inveti.

   Sau poti incepe citind carti despre. Dar fara experienta propriu zisa e greu sa ai succes din prima. Cred ca peste 95% din afaceri esueaza pentru ca toti cred ca e usor si multi pornesc afaceri fara pregatirea necesara.

   Chiat daca ai noroc din prima, nu esti experimentat pana nu esuezi, asa vad eu lucrurile, dar poate gresesc. Pentru ca din esec devii mult mai implicat si devotat sa nu mai esuezi din nou.

 3. Salut, am 16 ani(sunt destul de matur pentru vârsta mea) și ma gândeam dacă poți sa îmi recomanzi o carte buna

 4. Expresia „trebuie sa fii nebun” suna urat de tot. Este o jignire adusa oamenilor care nu citesc cartile din sfera recomandata de tine.

 5. Vizionez fiecare clip de 1 săptămână, sunt încă un abonat😊👍👍👍ma inspiră ceea ce expui. Îți mulțumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here