Uneori, femeia poate simți intuitiv că bărbatul nu îi spune ceva. Ce secrete poate ascunde? Ea ar trebui să-și facă griji pentru asta?

Iată 3 lucruri despre care bărbații preferă să tacă, iar femeia nu ar trebui să-și facă griji:

1. Bărbatul vrea să fie cel mai puternic și de încredere pentru iubita sa.

Dacă femeia nu este mulțumită de forma fizică a partenerului ei și îl critică în mod constant, atunci bărbatul își poate pierde încrederea în sine.

Nu uiți să-i faci complimente, să-l lauzi, mai ales dacă face eforturi pentru a-și păstra relația și a aduce puțină armonie în ea. Nu trebuie să ceri prea mult de la partenerul tău, pentru că el depune eforturi.

2. Bărbatul se poate uita în direcția unei femei care i-a atras atenția. 

Dacă prin fața lui trece o femeie frumoasă și uimitoare, desigur, el nu se va preface că nu o observă, ci îi va acorda atenție și, poate chiar îi va aprecia aspectul.

Dacă bărbatul nu flirtează cu femeia străină și nu depășește limitele în comunicarea cu ea, atunci nu-ți face griji și nu fi geloasă pe el.

3. Bărbatul nu știe ce sfat să-ți dea atunci când îți alegi haine. 

Adesea femeile își chinuie partenerii cu întrebarea ce fel de rochie ar trebui să poarte, dacă le face să arate grase sau arată bine.

Bărbații nu văd diferența, chiar le este dificil să-ți spună ce ți se potrivește mai bine. În acest caz, nu ar trebui să te superi pe partenerul tău, pentru că nu face asta în mod deliberat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here