Nu contează cât eşti de romantică şi sentimentală – aceste povești de dragoste merită toată atenţia ta. Îţi prezentăm 3 filme despre cel mai curat, puternic şi frumos sentiment precum e iubirea. Toate filmele sunt bazate pe fapte reale.

 1.Povestea lui Johnny Cash (Walk the Line, 2005)

Cu vocea sa profundă și sumbră ca noaptea, lovindu-și sec chitara, John Cash a cântat despre iubire, viață și moarte, într-o manieră plină de disperare și pasiune, așa cum nu se mai auzise până atunci. Viața sa a fost o continuă căutare și transformare de sine, confruntându-se cu proprii demoni, luptându-se pentru iubirea care îl va schimba definitiv, învățând să meargă pe linia subțire dintre autodistrugere și împăcarea cu sine. Povestea începe în Arkansas, în perioada marii depresiuni economice, în copilăria lui Cash, continuă cu turneurile sale răsunătoare alături de pionerii rock and roll-ului – Elvis Presley, Carl Perkins, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis și Waylon Jennings – și atinge punctul culminant cu memorabilul concert de la închisoarea Folsom, din 1968.

2. Teoria Întregului (The Theory of Everything, 2014)

Theory of Everything descrie relația dintre Hawking și soția sa, Jane. Cei doi s-au cunoscut pe când erau studenți la Cambridge în anii ’60, exact în vremea în care viitorul mare om de știință începea să sufere consecințele afecțiunii care l-a paralizat, forțându-l să trăiască într-un scaun cu rotile și să se exprime cu ajutorul unui computer sofisticat, conceput special pentru el de către un prieten.

3.O minte sclipitoare (A Beautiful Mind, 2001)

O altă poveste de dragoste, despre cum, iubirea, loialitatea și credința ajută oamenii să facă față bolilor grave. De data aceasta, veți vedea povestea de iubire dintre Alicia Lard și soțul ei – matematician și laureat al Premiului Nobel John Nash, care a fost diagnosticat cu schizofrenie. sursa descriere filme: cinemagia.ro

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here