CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII <===

4 iulie 1980. Știrea despre cei 20 de români care reușiseră să scape din România comunistă la bordul unui avion utilitar făcea înconjurul lumii. Azi, Maria Popescu, soția lui Aurel Popescu, cel care a pilotat avionul, ne dezvăluie detaliile unei evadări spectaculoase; o evadare despre care cei mai mulți români ar fi spus, la acel moment, că e posibilă doar în filmele cu spioni.

Facebook Comments

40 COMENTARII

 1. I was born, not far from the others side of the Bridge. 1949
  M-am născut, nu departe de celelalte părți ale podului. 1949

 2. Bravo pentru un asa curaj !Libertatea este cel mai fundamental drept uman,cel mai minunat,si de obicei se plateste scump !Sunteti niste eroi adevarati !

 3. Prieten ul meu face plinul la Avion si dupa plecarea voastre a fost anchetat Apo am ajuns si EU in Austria si tot foarte bine nea primit ca spalam ciorapi cu sapun Rexona regrep pt pilot

 4. Prieten ul meu face plinul la Avion si dupa plecarea voastre a fost anchetat Apo am ajuns si EU in Austria si tot foarte bine nea primit ca spalam ciorapi cu sapun Rexona regrep pt pilot

  • Asta e propaganda regala sa aducă străini de neam și tara la putere asa cum a mai fost și înainte, dar ma îndoiesc ca iar vom avea Habsburgii sau altii de sânge străin ca poate ne-am învâtat minte ..poate..

  • Asta e propaganda regala sa aducă străini de neam și tara la putere asa cum a mai fost și înainte, dar ma îndoiesc ca iar vom avea Habsburgii sau altii de sânge străini ca poate ne-am învârt mine !?..mai bine apucă-te și învață istorie ca să înțelegi și sa afli adevărul!!

  • @rodica popescu POPESCU RODICA, bine punctat! Care istorie sa învețe? Editata de cine? Nu vezi ca falsifica la greu? Eventual să-i citească cărțile lui LUCIAN BOIU s-au ISTORIA ROMÂNIEI autor ROLLER…

 5. Ai dreptate doamna.tradatorii erau comuniștii. După 90 Iliescu. Și toți care l au votat trădători. Vedeți comuniștilor austriecii v au dat avionul și benzina. Atentat. Sa vezi ce gunoaie.

 6. pai cum, nu era bine in tara, nu ne conducea un ” mare erou, mare patriot ” ? vai de voi nostalgicilor incurabili ceausisti care ne mai intoxicati cu binele de atunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here