13 acţiuni prin care îţi poţi şterge datoria karmică. Lidia Fecioru: ”Acceptă greşelile şi învaţă din ele!;

Citește tot articolul pe Antena3.ro:

Facebook Comments

25 COMENTARII

  1. Ajuta si aceste sfaturi dar credeti ma ca,orice am facut si eu,fara spovedanie la preot si sfanta impartasanie,nimic nu se rezolva…dupa acestea,se curata toate ….te linistesti,te echilibrezi,te simti extrem de usurat de orice pacat,povara….asta ajuta profund,intens si real….daca nu credeti asta,vedeti si incercati si va veti convinge!

  2. Mergem și la preot pt ajutor,dar sa mergem și la un psiholog ne ajuta să gândim lucruri folositoare. Meditația eu am învățato de aici și chear mă ajută foarte mult.

  3. Nu stau in relatii toxice. 🤣😂😁🤣😂🤣😂😎 Nici eu nu sant un om al despartirilor dar APROB. 😁🤣😂🤣😂😎 EXACT. FERICIRILE 😁🤣😂😎

  4. Nu funcționează,cea cu faptele bune le-am făcut la nivel inconștient de multe ori și din contră am primit invers,se spune că,facerea de bine f….de de mama foarte adevarat

  5. Porumbita asta daca si ar lua zborul odata for ever ce bine ar fii ca asa am putea sa i ascultam in liniste pe doamna Lidia si pe domnul Mihai….si doamna comentatoare chiar crezi ca ne intereseaza sa pierdem timpul cu activitatiile tele de bun augur..hai,lasa ne in pace, ciao…bine daca vb.numai tu porumbo,sa fii sanatoasa nu am nervi sa ascult elucubratiile tele infantile,o salut cu parere de rau pe doamna Lidia si domnul Mihai! Doamna Lidia,va rog frumos mergeti si la alte emisiuni cu moderatoare inteligente care va lasa sa spuneti ce ne intereseaza..Porumba asta se baga in seama cu asa infantilitate ca iti vine sa zici mai multe!,dar mai bine nu!Doamna Lidia va salut si va caut pe alte programe! Multa sanatate va doresc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here