666

O relație puternică și stabilă în familie nu este ușor de menținut, este o muncă dificilă. Însă există câteva sfaturi simple cu ajutorul cărora veți putea păstra dragostea mult timp.

1. Niciodată nu vă culcați supărați.

Chiar dacă v-ați certat, încercați să vă împăcați cât mai curând posibil. Dacă nu reușiți să găsiți un punct comun, amintește-ți  ție și partenerului tău că vă iubiți. Cere-ți iertare pentru cuvintele dure și recunoaște- ți vina dacă ai greșit.

Fă tot ce depinde de tine pentru ca ambii să adormiți fără resentimente în suflet.

2. Petreceți timpul împreună

Munca, prietenii, familia și rutina vieții ne consumă timpul mult mai repede decât ne dăm seama. De aceea, chiar dacă nu sunteți alături în timpul zilei, scrie-i sau sună-ți partenerul. Chiar și un astfel de contact vă va permite să vă simțiți împreună.

3. Distrați-vă împreună

Urmăriți împreună un film, o emisiune TV, râdeți de poveștile amuzante din viața voastră. Faceți orice vă vine în minte – este important să nu vă plictisiți împreună. Nu trebuie neapărat să cheltuiți bani pentru a vă distra. Nu contează ce faci, atât timp cât faci asta cu persoana pe care o iubești.

4. Aveți încredere unul în celălalt

Fără încredere, nu există o relație sănătoasă. Pentru a avea încredere în cineva, trebuie să iubim și să respectăm cu adevărat acea persoană, precum și să avem încredere în ea.

Dacă aceste elemente lipsesc din relația ta, vorbește cu partenerul despre asta. Gândiți-vă ce puteți face pentru a avea cu adevărat încredere unul în celălalt.

5. Căutați un compromis

Nu este vorba despre cine are dreptate și cine greșește. Compromisul fără sacrificii excesive vă permite să obțineți ceea ce vă doriți și aveți nevoie.

6. Îmbrățișați-vă și sărutați-vă când vă despărțiți și vă întâlniți.

Acest ritual vă permite să faceți relația mai incitantă și să simțiți ambii apreciere unul pentru celălalt.

7. Fiți la curent cu ceea ce se întâmplă în viața voastră. 

Sună-ți partenerul sau trimite-i un mesaj pentru a-l întreba cum se simte, ce face. Pentru el va fi o reamintire plăcută despre faptul că te gândești la el. În plus, vei ști mereu ce se întâmplă în viața lui.

8. Nu uitați de micile surprize și note.

Un baton de ciocolată sau un mesaj romantic sunt doar două moduri simple de a-ți surprinde și răsfăța partenerul. Sau, de exemplu, poți să-i lași prânzul în frigider cu un bilet amuzant. Aceasta este o modalitate grozavă de a-i arăta cât de bine îl cunoști și, în același timp, cât de mult îți pasă la el.

9. Încercați ceva nou împreună

Diversificați monotonia, distrându-vă zilnic. Un cuplu care nu se teme să experimenteze – rămâne împreună.

Lecții de dans, alpinism, cursuri de gătit sau excursii turistice comune sunt doar câteva dintre numeroasele modalități de a vă diversifica zilele.

10. Vorbiți sincer și deschis.

Încearcă să fii tu însăți și încurajează-ți partenerul să facă același lucru. Este mai ușor să creșteți împreună atunci când sunteți așa cum sunteți cu adevărat. Cu cât te deschizi mai mult, cu atât înțelegi mai bine viața, relațiile și pe tine însăți.

11. Nu-ți judeca partenerul

Trebuie să vă iubiți așa cum sunteți, cu defecte și alte slăbiciuni. Amintește-ți că persoana de care te-ai îndrăgostit este departe de a fi perfectă, dar încearcă să te facă fericită. Nici tu nu ești perfectă, așa că bucură-te de relația ta și de faptul că vă iubiți. Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here