Nu există nici bărbați, nici femei ideale, iar căutarea unui astfel de partener de obicei aduce doar dezamăgire. Cu toate acestea, pentru femei e caracteristic “să joace” în faţa bărbaților pentru a crea o imagine pozitivă, deşi în realitate aceasta îi sperie pe bărbați. Vedeți mai jos 10 tipuri de femei care acționează respingător asupra bărbaților:

1. Materialiste

Valoarea principală în viaţa acestor femei – sunt banii. Ea vrea să se căsătorească cu un bărbat bogat, cere cadouri scumpe şi aşteaptă să fie întreținută şi finanțată. Căutătoarele de comori, chiar de la începutul relației pun multe întrebări referitor la situația materială a bărbatului, iar aceasta e o lovitură puternică asupra ego-ului lui. Iată de ce bărbații se tem de aceste femei şi încearcă cât mai rapid să le identifice.

2. Prostuțe

Este tipul de femeie frumoasă, îti face plăcere să o privești, dar când deschide gura îți dai seama că mai bine o ținea închisă. Bărbații se plictisesc rapid, pentru că nu au ce vorbi cu ea. Deși bărbații adoră femeile frumoase, intelectul joacă un rol esențial.

3. Copilăroase

Acest tip de femei refuză să se maturizeze. Ea aşteaptă ca bărbatul să o trateze ca pe un copil, să o distreze şi să o răsfeţe. De fapt femeia-copil caută un tată, nu un partener. De cele mai multe ori bărbații nu-şi doresc să fie “taţi” pentru partenerele lor, cum de altfel nici femeilor nu le place să joace rolul “mamei” pentru partenerul său. Desigur, la început aceste capricii pot părea amuzante, apoi însă, încep să provoace plictiseală şi iritaţie.

4. Scorpia

Scorpia reușește să găsească defecte în orice persoană. Ea adoră să-i umilească pe alţii, iar scopul ei este de a face o viaţă străină cât mai imposibilă. Acest tip de femei sunt foarte egoiste, iar bărbaţii încearcă din toate puterile să se ţină cât mai departe de ele.

5. Plângăcioasa

Această femeie are o mulțime de probleme, în toate sferele vieții. Indiferent ce face bărbatul pentru ea, sau îi oferă, ei niciodată nu-i ajunge. Se va văita şi-şi va scoate partenerul din minți, până când acesta va fugi într-o bună zi. Bărbaţii pur şi simplu nu pot suporta plângăcioasele.

6. Femeile sentimentale

Emotivitatea e o calitate bună, însă aceste femei folosesc lacrimile ca o armă, pentru a obține ceea ce-şi doresc. În realitate bărbații nu suportă șantajul emoţional.

7. Femeia prea puternică

Bărbatului îi vine greu să se întâlnească cu o femeie care are mușchii mai mari decât ai lui. Aceasta îi dă un sentiment de inferioritate la nivel subconștient. Pentru bărbați, puterea și ego-ul lor constă în a fi protectorul și salvatorul femeii sale și nu invers.

8. Vorbăreţe

Această femeie vorbește întotdeauna: fără întrerupere îi va povesti bărbatului toate știrile, bârfele, zvonurile, discută cu el despre garderoba sa şi deseori poară discuții fără sens. Pe o perioadă scurtă de timp relația poate funcționa, însă în curând bărbatul va fugi, fără nici măcar să privească înapoi.

9.Iubitoarele de flirt

Flirtul – este esența comportamentului acestei femei. Foarte rar rămâne atașată de o singură persoană, iar cu cea mai potrivită ocazie îi va fi infidelă partenerului. Bărbații de obicei îşi doresc relații de lungă durată, familie şi o parteneră de încredere, de aceea acest tip de femei nu le este pe plac.

10. Cenuşăreasa

Cenușăreasa trăiește în poveste, unde bărbatul ei lucrează prinț, iar acest prinț îl așteaptă din copilărie. Cenuşăreasa îi sperie pe bărbați cu dorința nebună de a vedea în ei Domnul Perfecțiune. De asemenea, mai suferă de incertitudine constantă în relație, pentru că nu sunt sigure, dacă au întâlnit cu adevărat acest prinț sau e nevoie să-l aștepte pe următorul.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor! Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here