Conform statisticilor, cel puțin 30% dintre persoanele căsătorite își înșală la un moment dat partenerul. De cele mai multe ori, infidelitatea este rezultatul unor probleme în relație.

Unele studii arată că, cu cât persoana este mai atractivă (nu numai fizic, ci și emoțional, social și financiar), cu atât probabilitatea că va înșela este mai mare. Pe măsură ce oamenii sunt mai asigurați din punct de vedere financiar, concentrarea lor se mută de la supraviețuire la plăcere. Ei vor să-și lărgească orizontul și să se bucure de tot ce le poate oferi viața.

Desigur, fiecare semn al trădării poate avea o explicație, dar schimbările de comportament menționate mai jos sunt frecvente la persoanele care înșeală.

1. Mesaje dimineața și noaptea.

Partenerul tău scrie și primește mesaje târziu și dimineața devreme. Se trezește înaintea ta și verifică mai întâi mesajele primite.

2. Reacție violentă la mesaje

Își ia telefonul când merge la baie. Observi cum iese din baie și râde, uitându-se în telefon. Văzând că ai descoperit acest lucru, devine nervos.

3. Nu-și lasă telefonul într-un loc vizibil.

Ascunde ecranul telefonului atunci când trimite sau primește mesaje de la cineva. Poate părăsi camera pentru a scrie un mesaj.

4. Face duș des.

Dacă înainte îl obligai să facă duș în fiecare zi, dar acum se duce la baie imediat ce ajunge acasă. Dacă soțul tău zboară în duș imediat ce intră pe ușă, o face pentru că vrea să scape de mirosul amantei sale.

5. Schimbări bruște ale aspectului. 

Urmărește-i transformarea aspectului exterior, îmbrăcămintei și mirosului, deoarece acestea pot indica o persoană nouă în viața sa.

6. Schimbări bruște de dispoziție.

Începi să crezi că ai înnebunit, pentru că partenerul tău brusc se transformă din dulce și iubitor în furios și frustrat fără niciun motiv întemeiat. Când îl întrebi dacă nu ar vrea să vorbească, te respinge și îți spune că nu înțelegi nimic.

Partenerul tău caută o scuză pentru a ieși din casă timp de o oră sau două, poate începe o ceartă pentru a ieși în cele din urmă afară pentru a se „liniști”? De fapt, el petrece acest timp cu noua persoană din viața sa.

7. Prea multe hobby-uri noi.

De obicei, îi place poziția clasică atunci când faceți dragoste, dar de la o vreme observi că folosește alte poziții, mult mai „sălbatice”. Desigur, ar putea citi cartea despre ”Cum să-ți satisfaci soția.” Sau poate că amanta l-a învățat trucuri noi? Dacă își schimbă brusc comportamentul în pat, poate fi un semn că practică totul în altă parte decât în cuibul familiei.

8. „Muncește” până noaptea și a început să-și ascundă banii.

Partenerul tău avea un program de lucru fix, dar dintr-o dată a început să lucreze peste program, lucrează târziu și merge la muncă mult mai devreme. Ați avut și un buget comun, însă acum vrea ca banii lui să-i aparțină doar lui.

9. Nu sună și nu-ți răspunde la apeluri.

Când îl suni, îți trimite mesajul că este ocupat, deși înainte obișnuia să-ți reproșeze faptul că nu-l suni. Când îi trimiți mesaje, nu-ți răspunde (deși acasă sare de la masă de fiecare dată când primește un mesaj). Deci, trage concluzii.

10. A devenit prea închis.

De multe ori poveștile sale nu au logică și sens. Anterior, partenerul tău îți spunea totul despre colegii săi, despre tot ce se întâmplă la locul de muncă. Acum îți aruncă doar câteva fraze de rutină că totul este ca de obicei.

Poți ignora modificările comportamentului descrise mai sus, dar dacă intuiția îți spune că se întâmplă ceva, probabil că așa este. Intuiția ta îți poate oferi indicii subconștiente despre comportamentul persoanei dragi. Dacă partenerul te înșală, el nu va putea ascunde această faptă pentru totdeauna.

Ce să faci în continuare?

Odată ce simți că partenerul te înșală, vei avea câteva opțiuni pentru a-ți construi viața în continuare.

Determină dacă relația/căsătoria este importantă pentru tine. Dacă infidelitatea nu te-a afectat, atunci poți continua relația ca înainte. Dacă simți durere, ar trebui să vorbești cu partenerul tău. Nu aștepta că vei primi un răspuns sincer. În majoritatea cazurilor, un bărbat infidel îți va spune ceea ce vrei să auzi. Te va minți nu numai pentru a se proteja, ci și pentru a-și proteja amanta. Și va minți pentru a te proteja de acest adevăr. Deși este greu de crezut, el nu vrea să te jignească.

Și atunci trebuie să iei o decizie. Crezi că este timpul să faci o pauză? Sau să vă despărțiți pentru o vreme? Doar tu decizi dacă rămâi în relație după ce ai aflat că ești înșelată. Există doar două opțiuni. Poți alege să rămâi sau poți pleca. Depinde doar de tine. Sursa:relatii.net

Facebook Comments