666

„Singura persoană cu care îți vei petrece întreaga viață ești chiar tu însuți”, a spus unul dintre înțelepți, și are perfectă dreptate. Doar noi decidem cu cine vom trăi restul zilelor: cu o persoană fericită, grijulie și atentă, sau cu cineva ale cărui interese și dorințe sunt întotdeauna pe ultimul plan.

Redacția noastră este convinsă că cei care se iubesc și se apreciază cu adevărat, sunt întotdeauna o companie plăcută.

În acest articol veți descoperi 10 semne, care trădează atitudinea pe care o aveți față de voi înșivă.

Nu mâncați și nu beți din veselă crăpată.

O persoană care se respectă cu adevărat, nu va ezita pentru nicio clipă să renunțe la cana sau farfuria crăpată. Dacă sunteți din categoria persoanelor: „Lasă, că merge și așa!” – și continuați să mâncați din vesela crăpată, să știți că un meritați nimic bun în viață.Vă privați subconștient de ceea ce meritați cu adevărat.

Țineți cont de calitatea alimentelor.

Nu vă respectați dacă mâncați la întâmplare. Și nu vorbim despre costul produselor achiziționate (cu toții ne uităm din când în când la etichetele cu preț galben). Orice persoană trebuie să urmeze o dietă echilibrată și să cumpere alimente cât mai bune.

A lua masa este pe plan secund.

Puteți merge la restaurante scumpe, puteți cumpăra produse alimentare numai în magazinele de produse naturiste și puteți urma recomandările nutriționistului personal, dar sunt inutile aceste strădanii dacă mâncați în grabă, fără să vă luați ochii de pe ecranul smartphone-ului sau al televizorului. A lua masa minute în șir nu vă îmbunătățește doar digestia, dar și relația cu voi înșivă.

Nu răspundeți la apeluri sau la mesaje dacă vă este incomod.

În prezent, este aproape imposibil să ignorăm e-mailurile și apelurile primite. Dar în realitate, nu faceți nimănui rău dacă nu răspundeți la un apel sau sms. O persoană care își prețuiește timpul, acordă atenție priorităților în conformitate cu dorințele și nevoile sale și, prin urmare, are tot dreptul să ignore unele acțiuni.

Cumpărați haine de bază de cea mai bună calitate, nu din cele ieftine care sunt „pentru toate ocaziile”.

„Reducere? Cumpărăm!” – unele persoane cumpără multe articole care de fapt sunt inutile. În același timp, nu pune accent pe calitatea și stilul hainelor achiziționate: „Ar fi păcat să nu le cumperi pentru acești bani, cândva vor prinde bine!”

O persoană care se respectă are o atitudine diferită față de garderoba sa. Prin urmare, o persoană care se iubește, de regulă, pune accent pe lucruri de calitate.

Nu purtați haine de proastă calitate.

Deseori, unele persoane ignoră vestimentația în condiții casnice. Psihologii susțin că hainele uzate (cu găuri, pete) ne afectează negativ stima de sine. Îmbrăcându-se îngrijit, frumos și îngrijit, o persoană care se respectă, nu face decât să întărească încrederea că merită doar tot ce este mai bun.

Nu economisiți pe încălțăminte.

Încălțămintea bună este realizată în conformitate cu structura anatomică a piciorului, menține un microclimat optim în interiorul ei și, cel mai important, poate dura mai mult de un sezon fără a pierde din calitate și aspect. Oamenii care își prețuiesc banii și sănătatea, de regulă, nu economisesc la încălțăminte.

Aveți grijă de sănătatea dinților.

Starea dinților poate spune multe despre o persoană. Se consideră că un zâmbet frumos este un indicator nu numai al sănătății, ci și al situației financiare.

Nu economisiți pe lenjerie de pat.

În medie, o persoană își petrece o treime din viață dormind. Calitatea somnului determină modul în care ne vom simți în timpul zilei: dacă nu dormim suficient, devenim irascibili, distrași și neproductivi. Alegerea lenjeriei de pat joacă un rol important.

Persoanele care nu sunt indiferente față de confortul fizic și psihologic, nu vor neglija nici calitatea lenjeriei cumpărate, nici regulile de îngrijire a acesteia.

Nu bârfiți.

Oamenii care au o părerea proastă față de ei înșiși, se simt mai bine atunci când vorbesc negativ despre ceilalți.

O persoană care se respectă nu va irosi energia mentală în astfel de conversații. Înțelege că viața lui este domeniul său de responsabilitate și dacă ceva nu merge bine în ea, atunci trebuie să facă schimbări.

După care criterii considerați că o persoană se respectă cu adevărat? Sursa:fasingur.me