Indiferent cât de puternică și independentă este femeia, ea trebuie să aibă anumite cerințe față de bărbat. Dacă îi permiți bărbatului să se relaxeze, în viitor va fi dificil să-l faci să-și schimbe atitudinea față de tine.

Iată ce trebuie să-i ceri:

1. Respect.

Bărbatul neapărat trebuie să te respecte, ținând cont de părerea, sentimentele și emoțiile tale. Partenerul tău trebuie să fie conștient că dacă nu îți arată respect, nici tu nu îl vei putea trata cu respect. Relațiile sănătoase nu pot fi construite fără reciprocitate.

2. Libertate și independență.

Ai tot dreptul să faci ceea ce îți place. Dacă vrei să petreci timpul în singurătate sau să îți dedici timp, bărbatul ar trebui să fie înțelegător cu dorințele tale. Ești o personalitate care are propriile planuri, obiective și visuri.

3. Să-ți accepte caracteristicile și neajunsurile. 

Dacă bărbatul te iubește cu adevărat, el trebuie să-ți accepte și neajunsurile. Toată lumea are unele ciudățenii, obiceiuri proaste, neajunsuri, dar dragostea adevărată este capabilă să depășească aceste obstacole.

4. Comunicare regulată.

Când schimbați câteva cuvinte dimineața și vă vedeți ocazional seara, practic fără a păstra legătura unul cu celălalt, aceasta cu greu poate fi numită o relație sănătoasă. Chiar dacă sunteți foarte ocupați, ar trebui să găsiți întotdeauna timp pentru comunicare.

De foarte multe ori, bărbații nu doresc să ia inițiativa în comunicare, motivând că sunt prea obosiți, au alte griji. Dar nu ar trebui să-i permiți să te trateze astfel. Fără comunicare regulată relația voastră se va destrăma rapid.

5. Încredere.

Într-o relație este acceptabilă puțină gelozie, dar nu ar trebui să-i permiți să-ți monitorizeze viața constant. În astfel de circumstanțe, nu vei putea ieși cu prietenii sau la o plimbare, va trebui să-i raportezi constant unde ești și cu cine, ascultând periodic critici la adresa ta. Această atitudine este inacceptabilă, bărbatul trebuie să aibă încredere în tine.

6. Egalitate.

Bărbatul nu ar trebui să te privească de sus, chiar dacă câștigă mai mult sau te asigură complet. Și tu ai anumite responsabilități, tu de asemenea depui efort în relație, deci meriți respect pentru munca ta.

7. Apropiere spirituală.

Relațiile sănătoase implică nu numai apropiere fizică, ci și spirituală. Bărbatul ar trebui să înțeleagă cât de important este uneori să manifeste deschidere și sinceritate. Ar trebui să simți că bărbatul este cu tine trup și suflet.

8. Pasiune.

În timp sentimentele pasionale se estompează, dar există întotdeauna posibilitatea de a le reaprinde. Însă trebuie să lucrați împreună la asta, așa că bărbatul nu ar trebui să renunțe la partea sa de muncă.

9. Eforturi.

Nu ar trebui să investești în relație mai mult decât partenerul tău. Relațiile inegale sunt sortite eșecului. Prin urmare, ai tot dreptul să-i ceri să lucreze la relație împreună cu tine.

10. Devotament.

Infidelitatea – nu este ceea ce ar trebui să suporți. Nu te mulțumi niciodată cu o atitudine diferită față de tine, niciun bărbat nu merită să te facă să te simți nefericită. Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here