@leoburtisanoficial

Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

19 COMENTARII

  1. 08,08,2021,,O seară frumoasă!!! Mulțumesc doamnă Olga pentru emisiune!!! Mulțumesc invitatei d-voastră pentru informații!!! Respect!!!

  2. Celor care mi-au scris vreau sa le spun ca simplul meu comentariu nu are nimic de-a face cu rautatea, cu neaccepatrea sau orice pe tema asta. Nu va cunosc si nu ma cunoasteti, dar eu ascult anumite emisiuni la 6TV din Canada. M-a surprins ca se spune „Felicitari” inainte de emisiune. Atita tot.

  3. Fiecare emisiune cu Numerologul Slavia Neumorni este o fascinatie! Sunt recunoscatoare pentru tot ce faceti si transmiteti!❤🙏

  4. Eu nu vă cred că noi dorim să moară capra vecinilui, nu știu de ce dar am impresia ca suntem mereu certați! Nu știu dar am impresia ca suntem certați de fiecare invitat! Doamna Olga, vă rog eu frumos fiți atentă că nu am impresia! Fiecare zice să lucram cu noi, dar sti despre ce vorbeste invitata respectiva!

    • Adorm oamenii, practic trebuie să trăim în virtuți și nu în păcate, asta-i toată munca pe care trebuie să o facem in rest doar bla bla..😁

  5. Ce minciunii, omul pierde din suflet doar cand isi cauta plăceri, egoism,mai mult ptr el etc, el trebuie să dăruiască, să dea intenietate celorlalți , să se smereasca Intr un cuvânt.

  6. Vai ce iluzii vindeți, „Noi neam vindecat și să vindecat și mama pamant”, stau si ma intreb oare sunt oamenii care să vă creadă tot ce spuneți.. 🤔☺️

  7. Va multumesc „fete”frumoase ca existati si -mi infrumusetati viata cu emisiunile vostre atat de instructive,o mare imbratisare din Milano….💋🌺❣️🙋🤭💓💗🙏

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here