Iata de ce unele femei de peste 40 de ani nu suporta barbatii

Facebook Comments

24 COMENTARII

 1. Femeia dupa 40 de anni este mai experta stie Cesi doreste.
  Din pacatemulti” barbati”care nustiu sa sodisfaca femeiele perd mult.

 2. După 45 – 50 de ani, trebuie să intervină respectul în viața de cuplu. Respectul nu se cere, el se impune prin modestie, delicatețe, rafinament, din partea femeii.

  • Mica Ella, uită de ură, uită de răzbunare. Înlocuiește-le cu compasiune, empatie, înțelegere. Nu este ușor, să fi bărbat. Este greu și pentru ei. Normal, ei ar trebui să fie responsabili pentru femeie și copii, pentru familie, dar, mulți, nu pot fi, și atunci apar frustrările.
   Caută atracția chimiei dintre tine și bărbatul dorit. Dacă există chimie între voi, vei uita de ură. Eliberează-ți inima, învaț-o să iubească.
   Succes!❤🌷🤗

 3. Femeile peste 40de ani urăsc bărbați pentru că ele deja sânt prea largi și bărbați sânt plictisite de ele. Așa că ciocul mic.

 4. Oameni buni am o virsta de 68 ani ,știu sa iubesc ca la 20 ani nu am avut copii deci sint aproape femeie.Dar arma mea pt bărbații văduvi și singuri este iubirea.Deci ce mai spuneți d-lor bărbați iubiți femei maturi și va fi bine .

 5. Dupa 45 ani trebuie să fie respect, înțelegere cat mai multa si comunicare. Respectul, înțelegere si comunicare trebuie să vina de la sine din partea femeii.

 6. Totul tine de educație,ereditară si cultură! Chimia distanțelor din organism ,dictează însă fiecare o poate influenta prin alegere.
  „Dragostea, este Legea” ,scrisă niciunde mai bine ,mai simplu si mai cuprinzător decat in 1 Corinteni 13.

 7. Femeile la 40 de ani ajunge la apogeul sexual si urasc barbatii e o tampenie au nevie de sex mai mult decat ar respira aer iar faptul ca urasc e din lipsa de incredere in sine.La varstA mea de 20-25 de ani o femeie de 40 de ani m a invatat sa fiu matur si o persoana responsabila plina de caracter.

 8. Nu cred in ura INSPRE toti. Barbat CI sint Barbat agresiv agresori provoca tot timpul in fiecare Clipa acasa.. Sint baráti extraordinarily de Tari si uriti doar cu un suflet bun splendid.. Si sint care vreau sa traiasca fericit I doar a leg prost..ca si femeile cu bun simt… LUMEA le place de bomboane.. DOAR nu a da DULCEATA CI de a Lua. Carei vina POI are toata LUMEA Ő concluzie in pat nu se rezolve TOATE e greu de a gáti in pat.. Poate tine várja doar nu múlt si daca tine e rau de tot.. Care e parerea mea TOATE nu spun doar tine ochii deschisi cei ce se lingusrsc sint múlt mai relé decit Cele ce te injura cite odata cu scop bun Ewanghelina Elisabeth Engyi

 9. Un videoclip cu femeile peste 40 de ani dar 50% este despre barbati .((((((((((( Deci…. pana la urma tot barbatii sunt vinovati.((((((( Eu spun ca tocmai peste 40 – 50 de ani vezi respectul la o femeie.((((((( Daca exista.(((( „Daca nu atunci e feminista!”(((((((( Sau are respect pentru femei…. si atat.((((((((

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here