Alte articole interesante puteti gasi aici

este oare ea benefica?

Facebook Comments

45 COMENTARII

 1. Fiecare aspect este lasat omului cu un rost! Daca omul se casatoreste clar ca nu ramane virgin la nivel de acest aspect! Daca nu se casatoreste si are o prima relatie evident ca iarasi nu ramane virgin.Daca nu se casatoreste si vrea sa ramana virgin este strict o alegere….motivatii pot fi multe,este un subiect mai amplu de dezbatut.
  Despre a nu ramane virgin ideea nu.i ca renunti la virginitate cand renunti ci pentru cine si de ce….ar fi minunat sa fie pentru iubire,ca sa ramana memorabil momentul.Nu ma pot pronunta deoarece is foarte multe tipologii umane si nici un om nu seamana cu altul la nivel psihologic.In alt plan ar intra religia si invatatura crestina dar e alt subiect legat de casatorie sau de celibat cu pastrarea virginitatii.Clipul este bun pentru ca explica anatomic si asta e bine…in ce priveste alegerile,ele apartin fiecaruia,sunt si apropiatii si chiar psihologi atunci cand cineva se afla la o rascruce de drum,la o schimbare in planul vietii.Si intr.un sms chiar sa vreau nu pot da mai multe explicatii.As putea doar sa imi dau o parere de buna credinta unei fiinte apropiate si care imi spune o poveste din care ea face parte alaturi de cineva…dar n.ar fi neaparat un sfat de convingere pro sau contra ci o parere cat mai sincera lasand libertatea alegerii persoanei in cauza.Pana la urma constiinta unuia il separa de al altuia si ar fi bine planul constiintei sa aibe ultimul cuvant, responsabilitatea ii apartine in exclusivitate privind momentul.Spre responsabilitati il ghideaza,il ajuta altii dar alegerea ii apartine strict! Orice alegere implica o renuntare! Si o responsabilizare.Cat priveste educatia sexuala ea trebuie facuta incepand din adolescenta,si chiar mai devreme.Este foarte necesara pentru maturizare si formarea personalitatii cu toate asumarile si implicatiile ce urmeaza in planul sexual al vietii.
  Tot ce are un om de facut este sa invete sa iubeasca si de aici lucrurile se simplifica indiferent de ce alege.
  Am sa inchei cu o glumita”Nu exista om care ramane virgin chiar daca asa alege deoarece viata ‘i.o trage’cel putin o singura data.”😂

 2. Prosti nu dispar , ei doar se schimba , nenorocirea este ca fac viata iad altora…nu toti suntem la fel , nici organele genitale nu sunt standart…asa ca o morala sanatoasa este destul pentru a dovedi castitatea

 3. Țin să vă corectez , himenul nu trebuie sa se rupă, de fapt el nu se rupe niciodată dacă contactul sexual se produce corect , fara bruscări… Și, după mine virginitatea nu este un subiect tabu ….. După părerea mea , nu mai ești virgin după primul contact sexual chiar daca unii cred că nu mai ești virgin după ce se rupe himenul ( ceea ce este greșit , așa cum am spus) … Pentru detalii vizionați videoclipurile de pe canalul de Youtube Sexul vs barza …. Un canal super de unde eu am aflat multe …..

 4. Virginitatea este prea complicată în primul rând, în al doilea rând, trebuie să avem grijă cu contact tehnologic sexual, niciun os și niciun himen nu se rupe dacă ele conțin calciul extras din ouă sau lactate de toate felurile, fructe, legume sau oricare aliment care mai conțin calciu.

  • Sebicuu 17 exact , unele femei susțin faptul ca daca ți se mărește himenul nu mai esti virgina 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

  • @Baby Girl o prostie, vorbesc toate neinformatele precum apuca, este bine sa ascultam doar de medicii bine formati si calificati, oamenii aia au vazut si auzit atatea la meseria lor si stiu ce zic.

 5. Avem nevoie de ea ca sa ne simtim puri, nestricați până găsim persoana potrivită…
  Da, e mai mult o chestie psihologică în răspunsul meu, dar cred si la general…

 6. Ok judecam si etichetam o fata dupa virginitatea sa, nu dupa cum este. Asta e tot ce conteaza despre ea ca ai virgină sau nu, am inteles. ce pula mea?

 7. Stiu doar ca virginitatea este o cinste onoare si demnitate pentru fata care se pastreaza pana in ziua Nuntii , restul care nu tine de acestea , NU COMENTEZ Nu stiu.
  Cand eu m-am insurat nevastamea nu era virgina si nici eu , dar eram sanatosi si asta conteaza mai mult , asa ca casnicia noastra merge spre bine si acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here