Cum se ține corect o dietă keto?
Dieta ketogenica (sau dieta keto) este un regim moderat in ceea ce priveste proteinele, sarac in carbohidrati si bogat in grasimi sanatoase.

Scopul acestei diete este acela de a asigura organismului alimente bogate in nutrienti. Dieta keto ajuta metabolismul să ajunga la cetoza, faza in care organismul transforma grasimile in energie. De exemplu, grasimea de la nivelul ficatului este transformata in cetone, substante care asigura energie pentru creier. Un alt avantaj al dietei keto este acela ca reduce cantitatea de zahar din sange (in urma faptului ca zaharul dispare sau este redus drastic in alimentatie). Foarte pe scurt, dieta keto urmareste eliminarea:

zaharului;
carbohidratilor rafinati;
alimentelor procesate, mai ales a celor care au conservanti si coloranti adaugati.

Facebook Comments

3 COMENTARII

  1. Da,eu nu suport să fiu condiționată sau să respect un program ,eu functionez după bunul meu plac fac ce simt și numai ce 8m8 place așa că, dacă vreau sa dau jos câteva kg mă informez in mare alimentele care îmi sunt mie pe plac și ajuta la eliminarea kg și apoi îmi fac eu propriul regim,cu multă recunoștință vă mulțumesc ptr informația oferită tuturora o zi, o săptămână plină de magie. Și un Paște fericit și binecuvântat alături de cei dragi dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here