Alte articole interesante puteti gasi aici

– totul despre psihologia relatiilor
Hei băiete, arăți trăsnet! Cine are nevoie de pantofii din cea mai nouă colecție sau de ceasul care costă o avere, dacă există atât de multe metode simple prin care să-ți creezi o ținută perfectă în câteva secunde. Lasă-mă să-ți zic 6 secrete.
6. Cum să pari mai înalt
Ești adeptul blugilor închiși la culoare în combinație cu adidașii de culoare albă? Poate e alegerea clasică pentru mulți, dar nu una binevenită. Problema vine de la contrastul evident al pantalonilor și încălțămintei, lucru care te face să arăți mai josuț decât ești. Pentru a părea mai înalt, combină blugii întuncecați cu niște ghete sau cizme de o culoare închisă. Lipsa contrastului te va ajuta să-ți mărești vizual înălțimea corpului. Vezi? Vestimentația corectă îți poate amăgi vederea!
5. Detaliile contează
Nu e atât de ușor să te evidențiezi din mulțime. Secretul constă în alegerea accesoriilor, pe care nu le poartă majoritatea. Doar că delimitează te rog rafinamentul de vulgaritate. Nu fi cel ce alege cămașă aurie, lănțișor de aur la gât și nu știu câte brățări din același metal la mână. Aceste detalii atrăgătoare, doar îți strică imaginea. Alege accesoriile pe care nu le vezi la orice trecător: un ceas deosebit, o brățară originală sau niște ciorapi noi. Dacă e să porți un accesoriu neordinar ales cu gust, vei reda ținutei tale individualitate.
4. Fii mai simplu
Atât timp cât optezi petru haine simple, chiar și de mâna a doua, vei arăta de milioane. Trebuie să ai în garderobă câteva lucruri de bază: un tricou negru și o pereche de blugi întunecați. O ținută în nuanțe nocturne oferă eleganță. Așa e imposibil să arăți ieftin. Mai bine evită imprimeurile țipătoare și culorile stridente, mai ales cele din țesături de calitate proastă. Un tricou alb, o pereche de blugi care stau bine și niște pantofi sport închiși la culoare n-au cum să-ți strice imaginea. Apropo, nu uita de o frizură stilată, astfel chiar vei întoarce priviri!
3. Echilibrează-ți ținuta
Scurtele oversize sunt acum foarte populare, dar să le porți împreună cu niște blugi largi, este o idee îngrozitoare. Câteva obiecte vestimentare cu aceeași croială îți lipsește ținuta de echilibru. Dacă îți plac hanoracele și scurtele oversize poartă-le cu blugi slim. Prea multe haine largi pe tine, te vor face să arăți neîngrijit și caraghios. Ba mai mult, vei părea și mai jos de înălțime din această cauză.
2. Alege forma potrivită a gulerului
Apropo de gulere. Tu știi care dintre ele se potrivesc feței tale? Știai că ele pot accentua părțile bune sau neajunsurile? Dacă de exemplu ai o față lată, alege un guler cu margine îngustă, care va alungi vizual fața. Iar dacă ai o față alungită, atunci alege din contra, gulere desfăcute lateral, care să dea un pic de lățime chipului.
1. Convinge-te că ai ales costumul clasic potrivit
Alegerea costumului clasic este cea mai importantă misiune pentru un bărbat, atunci când vorbim despre vestimentație. În afară de faptul că trebuie să corespundă parametrilor corpului, majoritatea uită de cel mai important criteriu – înălțimea. De ea depinde pentru ce costum vei opta – cu un nasture, doi sau trei? Dacă ești de statură joasă alege sacoul cu un singur nasture, el îți va alungi vizual trunchiul, dacă ai o înălțime medie alege-l pe cel cu doi nasturi, iar dacă ești un bun jucător de baschet ia-ți un costum cu trei nasturi.
Dar tu ce secrete vestimentare pentru bărbați știi? Nu uita să le scrii în comentarii. Ah da și dă-ne un like. Toate bune!

Facebook Comments

25 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here