Alte articole interesante puteti gasi aici

Violetele! Cum le îngrijești ca să înflorească

Facebook Comments

34 COMENTARII

 1. Ce splendoare de culoare !Florile mele preferate, le ud numai în tăvițâ și înfloresc la 3,4 luni. Le mai înmulțesc prin frumze, fac rădăcinuțe în apă, apoi le pun în pămînt, în ghiveci . Mullțumim pt prezentarea în ton vesel și cu suflet 😍

  • Eu le mai fac dus. Cam de 2 ori pe an dupa ce trec florile si vad ca frunzele sunt prafuite. Le pun in cada si le stropesc cu apa in jet mai moale si la temperatura camerei. Apoi le las sa se scurga bine cateva ore inainte sa le pun la loc.

  • Eu le fac dus la 2-3 săptămâni…sunt foarte frumoase…si înflorite aproape tot anul. Important e sa nu fie expuse la soare direct!

  • @Alexandra Stoia Și eu fac la fel și le merge foarte bine. Poate sa stea și pe soare, dar în spatele unei perdele,altfel îi îngălbenesc frunzele.

 2. Foarte frumoase,am și eu și le înmulțesc prin frunze,apă în farfurioară,doar când simt pământul uscat, dacă sânt multe frunze, le tai cu foarfeca pe cele de la baza ghiveciului, soarele să nu fie direct pe ghiveci… Așa le păstrez eu.Flori frumoase tuturor.

  • Eu am avut de-a lungul timpului violete de culori diferite si soiuri diferite. Violeta la anumite intervale de timp face „puisori”.Din aceleasi radacini pe lateral cresc si se dezvolta alte tulpini cu radacini independente.Eu le scot cu grija si le plantez in ghivece separate.Aceste violete tinere infloresc si se dezvolta bine si am flori aproape tot anul.Cele vechi se topesc, mor, dar raman acestea tinere.Violetele mele au fost inflorite aproape toata iarna.

 3. Am 20 de ghivece cu tipuri diferite de plante cu și fără flori…superfrumoase 😍😘🌷🌺🌸🌹🍀🌼🌻🌹🌺

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here