CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII <===

Dezordinea din casă ne aduce mai mult decât emoții negative, ea ne stresează.
Dacă alegi să te odihneşti în loc să faci curăţenie, acest lucru ar putea să te facă mai obosit decât este cazul. Un studiu realizat de Institutul de Neuroştiinţe din cadrul Universităţii Princeton a descoperit că un mediu murdar şi dezorganizat duce la consumul energiei prin stres, care duce la mai multă oboseală.
Pentru a elibera stresul cotidian, doar 20 de minute de curățenie în casă te ajută mai mult decât crezi. Potrivit unui studiu apărut în publicația medicală British Journal of Sports Medicine, în acest timp, în corp se vor elimina endorfine, hormonii care reduc stresul.
Mai mult ca atât, ca să scapi de stresul permanent, trebuie să acorzi o atenție sporită lucrurilor care îți creează dezordine continuă în casă și care, pe deasupra, mai sunt și inutile. Te asigur! După vizionarea videoclipului vei ști cum să-ți ordonezi casa și, într-un final, viața.
Ei bine, ești gata să scapi de stres? Începe prin a arunca din garderoba ta următoarele 8 lucruri:

Facebook Comments

21 COMENTARII

  1. La mine e o varza pentru ca asa m am obisnuit. Strang llucruri utile sau nu doar ca sa stiu ca le am si am adunat atat de multe incat nici nu vreau sa le arun. E un adevarat depozit sau magazin universal .

  2. Da,așa e!Ținem o mulțime de lucruri care nu ne mai folosesc!Acum că vin sărbătorile e momentul să scăpăm de vechituri,să facem curat și să ne bucurăm de casa noastră,să fie un loc plăcut în așteptarea Sărbătorilor de iarna!Mulțumim pt sfaturi!😊🙃😋😁❤️💝🤗😃😀😘

  3. Rodica Popescu, nu-mi plce să dau la gunoi ce poate fi folosit de alții sau transformat în ceva ca nou. Nu totdeauna e mai frumos ce e mai nou ! La fel și materialele. Noile materiale sunt f.nesănătoase pt. piele ca sinteticile care nu lasă pieleasă respire dar le indă cu transpirația.
    Pianul meu are decade dar e ca nou ptr. mine nu e deloc de aruncat. NU periuța de dinți..care
    cel mai bine se păstrează în apă oxigenată cu care mă și spăl(nu cu pastă toxică etc )

  4. Corect ce nu mai port le dau ce nu mai folosesc arunc ,ordinea si curatenia iti da o stare de bine ,,spor la treaba,,,si sanatate 🇦🇩🦋🦋🦋♥️♥️♥️🤗🌹🌹🌹

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here